UNICEF Danmark

Ny kommunikationsdirektør i UNICEF Danmark

Del
Det er et glædeligt gensyn, når Line Grove Hermansen pr. 1. maj tiltræder posten som direktør for kommunikation og advocacy i UNICEF Danmark.

Line Grove Hermansen tiltræder 1. maj 2023 stillingen som direktør for kommunikation og advocacy i UNICEF Danmark – en nyoprettet stilling, hvor kommunikationsområdet er lagt sammen med fortalervirksomhed og indsatsen for børn i Grønland og Danmark.

Dermed vender hun tilbage til UNICEFs danske nationalkomité, hvor hun også tidligere har været en del af direktionen.

”Jeg er glad for at kunne byde Line velkommen tilbage i UNICEF Danmark. Med sin brede kommunikationsbaggrund, ledelseserfaring og store viden om børns vilkår og rettigheder har hun præcis de kvalifikationer, som vi var på udkig efter til den nye stilling, hvor vi vil samtænke vores advocacy-indsatser i Danmark, Grønland og globalt. Samtidig kender jeg Line og ved, at hun er helt på linje med de værdier, som vi står for i UNICEF Danmark. Vi glæder os til at skulle arbejde sammen med Line igen,” siger Susanne Dahl, generalsekretær i UNICEF Danmark.

Også Line Grove Hermansen glæder sig til gensynet:

”Jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af UNICEF Danmark. Siden min tid i UNICEF har organisationen opnået utrolig flotte resultater i forhold til at aktivere fonde og virksomheder og øget sin betydning – også for danske og grønlandske børn,” siger hun.

Hun ser frem til at kunne gøre en forskel for verdens børn.

”I en årrække har der været en positiv fortælling om, at det gik fremad i verden, og at børn voksede op med bedre vilkår end tidligere generationer. Men fremtidsudsigterne er på kort tid blevet forandret til det værre på grund af klimakrise, krig og konsekvenserne af COVID-19 pandemien. Bl.a. står vi midt i en global læringskrise, hvor 244 mio. børn – primært piger – ikke går i skole. Hvis der er én organisation, som har både styrke, opbakning og innovationsevne til at agere og gøre noget, er det UNICEF,” siger hun.

Line Grove Hermansen kommer fra en stilling som global kommunikationschef i IMS (International Media Support), hvor hun har været ansat de seneste knap tre år.

Hun har en MBA fra Berlin samt en NGO-lederuddannelse. Hun er oprindelig uddannet journalist samt bachelor i kommunikation fra RUC. Igennem mere end 15 år har hun været leder indenfor kommunikation, politik og engagement, primært på børneområdet, i danske og internationale organisationer. Hun har flere tillidshverv, bl.a. ibestyrelser, ligesom hun er censor indenfor medieledelse og strategisk kommunikation på DMJX.

Kontakter

Billeder

Links

Information om UNICEF Danmark

UNICEF Danmark
UNICEF Danmark
Rentemestervej 62
2200 København NV

https://www.unicef.dk/

Følg pressemeddelelser fra UNICEF Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra UNICEF Danmark

Børnenes Dag i skyggen af krige og konflikter18.11.2023 14:24:12 CET | Pressemeddelelse

Når Børnenes Dag markeres på mandag sker det på et bagtæppe af voldsomme udfordringer for verdens børn. Krige og konflikter har kostet tusindvis af børn livet og fordrevet endnu flere. Oversvømmelser og tørker har frataget millioner af børn deres faste holdepunkter i hverdagen – et trygt hjem, de daglige måltider og skolegang. Aktuelt er verdens øjne rettet mod Gaza, hvor mindst 4500 børn er blevet dræbt, og flere end 700.000 er fordrevet fra deres hjem. Børnene her står i en humanitær krise med akutte behov, der sjældent er set lige, om som er svære at møde. UNICEF er netop kommet med en ny vurdering af, hvor mange penge, der skal bruges for at imødekomme de akutte behov. Og denne såkaldte appel er næsten 8-doblet, siden krigen blev indledt for godt en måned siden. Men også i Ukraine har millioner af børn fået frataget deres normale liv som følge af krig – for ikke at tale om krigene i Sudan, Syrien, Yemen og Etiopien for blot at nævne nogle. Ikke siden Anden Verdenskrig har der været

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum