Power

POWER og Pluto TV indgår samarbejde om liveshopping-show

Del

POWERs kommende liveshopping-show bliver ikke kun sendt via Facebook og Instagram. Et helt nyt samarbejde med Pluto TV betyder nemlig, at danskerne kan se POWER TV Live direkte på skærmen hjemme i stuen. POWERs direktør kalder samarbejdet en regulær blåstempling. 

Som mange andre danske firmaer blev også POWER tvunget til at tænke nyt, da corona-epidemien rasede. Et af mange tiltag var at indrette et professionelt studie på POWERs hovedkontor i Glostrup, hvorfra der siden er sendt live mere end 30 gange. Liveshowene har genereret 15 millioner interaktioner i form af likes, kommentarer og delinger og har omsat for over 100 mio. kroner. 

- Det har været en helt vanvittig succes, som i dag er en integreret salgskanal for POWER – og en vigtig del af vores markedsføring, siger Jesper Boysen, administrerende direktør i POWER.  

Nu også hjemme på tv-skærmen via Pluto TV
Liveshopping-showene er indtil nu blevet sendt via SoMe-kanaler som Facebook og Instagram, men et nyt samarbejde imellem POWER og streamingtjenesten PlutoTV betyder, at det næste show i rækken – som bliver sendt i dag, fredag den 28. kl. 19-21 – også bliver sendt på Pluto TV 100% gratis og uden registrering. Streamingtjenesten leverer foruden film og serier on-demand også over 110 forskellige kanaler med sport, nyheder, musik og underholdning – og nu altså også liveshopping. 

- Vi er rigtig glade for at kunne bringe POWER TV Live til den store skærm i hjemmet, for vi har selvfølgelig fulgt med i POWERs store succes med deres liveshows. Det er fantastisk, at vi nu kan samarbejde med POWER, så folk hjemme i stuerne kan se det underholdende show direkte på deres fladskærm via vores Pluto TV-app – helt gratis og uden noget registrering, siger Jesper Dahl, chef for Pluto TV i Nord- og Centraleuropa.

Begejstringen er gengældt hos POWERs direktør.

- Jeg kan ærligt sige, at vi er helt vildt oppe at køre over samarbejdet. Det er jo en kæmpe blåstempling af de mange arbejdstimer og de investeringer, som vi i POWER har lagt i at gøre vores shows så professionelle, spændende og vedkommende som muligt, siger Jesper Boysen.

Verdens største liveshopping-show
Samarbejdet imellem Pluto TV og POWER kommer de danske seere til gode allerede i dag, fredag den 28. april, hvor POWER sender verdens største liveshopping-show fra en festivalplads indrettet ved hovedkontoret i Glostrup. Her har POWER solgt billetter til et kæmpe show, der involverer 30 content creators og har influenceren Casper Drømme som medvært. I forbindelse med showet sender POWER et klassisk liveshopping-show via Pluto TV. 

Hvad: POWER og Pluto TV indgår aftale om streaming af POWERs liveshopping-show.

Hvornår: Liveshopping-showet sendes fredag den 28. april kl. 19-21.

Hvordan: Showet kan tilgås via Pluto TV-appen.

___

Fakta om Pluto TV:

Pluto TV, et Paramount Global Company, er den førende gratis streaming-tv-tjeneste, der leverer hundredvis af live lineære kanaler og tusindvis af titler on-demand til et globalt publikum på over 64 millioner månedlige aktive brugere. 

På Pluto TV ligger over 10.000 timers underholdning i form af film og serier on-demand. 
Pluto TV har en lang række filmklassikere, serier fra flere årtier samt helt nye film, serier og underholdning fra hele verden. 

Den Emmy ® prisvindende tjeneste kuraterer en mangfoldig række af kanaler i samarbejde med næsten 400 internationale medievirksomheder, og tilbyder en bred vifte af genrer, sprog og kategorier med film, tv-serier, sport, nyheder, livsstil, børn og meget mere.

Pluto TV kan nemt tilgås og streames på tværs af mobil, web og tilsluttede tv-enheder. Med hovedkvarter i Los Angeles strækker Pluto TVs voksende internationale fodaftryk sig over tre kontinenter og 30 lande.

Download Pluto TV-appen eller stream fra smart-tv, computer, tablet eller telefon - helt uden oprettelse eller login.

Kontakter

PressekontaktPresseansvarligPower Danmark

Journalister, redaktører, bloggere og andet godtfolk vil vi naturligvis rigtig gerne tale med. Ring til vores presseansvarlige, på tlf. 2133 8088 eller send os en mail på presse@power.dk.

Tlf:+45 2133 8088presse@power.dk

Billeder

POWER-direktør Jesper Boysen på scenen, som fredag danner rammen om verdens største liveshopping-show.
POWER-direktør Jesper Boysen på scenen, som fredag danner rammen om verdens største liveshopping-show.
Download
POWER-direktør Jesper Boysen på scenen, som fredag danner rammen om verdens største liveshopping-show.
POWER-direktør Jesper Boysen på scenen, som fredag danner rammen om verdens største liveshopping-show.
Download

Om POWER

POWER-eventyret startede i Danmark i 2015. Senere åbnede vi butikker i Finland, e-handel i Sverige, og i 2017 kom POWER til Norge. I dag er POWER Nordens nye elektronikgigant og nærmer sig 200 butikker, fordel på 4 lande og 4400 medarbejdere – og vi vokser stadig. Hos POWER ønsker vi altid at være et skridt foran, fordi vi ved, at velovervejede, effektive løsninger holder priserne lave, samtidig med at det giver den bedste handelsoplevelse for kunderne.

POWER er et selskab, som ejes af POWER International. POWER International ejes af AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Den norske koncern driver også POWER i Norge, Finland og Sverige. 

Vores mål er at skabe en sund og rentabel virksomhed, som sikrer trygge arbejdspladser for nuværende og kommende medarbejdere. Dette skal vi gøre gennem effektive løsninger, som kommer vores kunder til gode – og med mindst mulig negativ effekt på samfund og miljø.

Følg pressemeddelelser fra Power

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Power

POWER ansætter medieprofil fra Viaplay og TV223.4.2024 08:50:00 CEST | Pressemeddelelse

Elektronik- og hvidevarekæden POWER ansætter pr. 1. maj Søren Kaule som Omnichannel Media Manager. Søren Kaule kommer med mere end 20 års erfaring fra TV2 og Viaplay, og med hans ansættelse ændrer POWER strategi og trækker blandt andet alle omnichannel-medieindkøb in-house. POWER-direktør Jesper Boysen kalder ansættelsen ”et naturligt gearskifte, som kommer til at få enorm betydning for POWERs udvikling”.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye