Muskelsvindfonden

Medina og Artigeardit gæster Grøn 2023

Del

Grøn løfter sløret for de næste to navne på dette års tourné: pop-ikonet Medina og rapkometen Artigeardit. 

Der er lagt op til store koncertoplevelser, hvor det grønne publikum kan se frem til både dans, ørehængere og skål foran scenen. Med hele Danmarks popdronning samt et af de største talenter i dansk rap udgør de tilsammen et bredt udsnit af den danske musikscene.

Det grønne publikum kan dermed glæde sig til at opleve en af dansk hiphops største stjerner, når Artigeardit for første gang indtager scenen på Grøn.

Medina og Artigeardit skal turnere på de danske landeveje med resten af lineuppet, der allerede tæller Saveus, AQUA, MØ og Benjamin Hav, når Grøn besøger otte danske byer fra 20. – 30. juli 2023.

Nøgleord

Kontakter

Links

Om Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er en forening, et fællesskab og en bevægelse. Vi blev skabt af og for mennesker med muskelsvind, men er også en samling fantastiske pårørende, engagerede samarbejdspartnere, gode medarbejdere, og mere end 1000 frivillige.

Siden 1983 har Muskelsvindfonden sammen med Tuborg arrangeret Grøn Koncert - for vi samler danskerne, mens vi samler ind. Overskuddet går til vores arbejde for et bedre liv med muskelsvind og til forskning i muskelsvind.

Følg pressemeddelelser fra Muskelsvindfonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Muskelsvindfonden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum