Dagrofa ApS

Prominent profil i fødevarebranchen fylder 60 år

Del
Dan Kolding, adm. direktør i Dagrofa Logistik, fylder 60 år d. 30. april. Han har arbejdet i fødevareindustrien i over 35 år og sidder i dag som adm. direktør for Dagrofa Logistik, som er en del af Dagrofa – en af Danmarks førende fødevarekoncerner, der foruden dagligvarekæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb også står bag Dagrofa Foodservice.

Dan Kolding er en stærk forretningsudvikler med rig erfaring fra fødevareindustrien, hvor han har arbejdet med logistik, supply chain og ledelse. Han har international erfaring med at lede virksomheder i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Holland og Storbritannien. Han boede i sidstnævnte i knapt 3 år, inden han vendte tilbage til Danmark.

Han har arbejdet godt 29 år i Arla som bl.a. Senior Vice President og senere Group Vice President i Arla Foods amba. Endvidere har han i 5 år arbejdet som topleder i Tulip og Danish Crown og har bestyrelseserfaring fra en række fødevarevirksomheder.

Pr. 1. januar 2023 tiltrådte han som adm. direktør i Dagrofa Logistik og som medlem af Dagrofas koncernledelse.

”Jeg har altid fundet fødevarebranchen enormt spændende – ellers havde jeg nok heller ikke været i den i så mange år – og lige nu sker der omvæltninger, jeg aldrig har oplevet i mine over 35 år i branchen. Det er krævende og udfordrende at navigere i, men jeg synes virkelig, det er spændende. Særligt i en stor koncern som Dagrofa, hvor vi har tre forretningsben, der skal spille sammen for at få hjulene til at rulle optimalt. Jeg tager gerne mange flere år i den her branche”, siger Dan Kolding.

Dan Kolding er ansvarlig for Dagrofa Logistik og arbejder sammen med resten af koncernen på den videre udvikling og implementering af Dagrofas offensive strategi, ”FremgangSammen”.

Det indebærer bl.a. effektivisering af supply chain og vækst af eksisterende nøglekunder og eksportaktiviteter.

Dan Kolding bor i Skanderborg med sin hustru og har 4 voksne børn.

Om Dagrofa Logistik

Dagrofa Logistik er Dagrofas salgs- og logistikselskab og leverer til Dagrofas egne kæder. Dagrofa Logistik er også totalleverandør til en række kiosk- og convenience-kunder samt andre detailkæder i både Danmark og på et stigende antal eksportmarkeder. Dagrofa Logistik har mere end 40 års ekspertise i kundetilpassede løsninger og har strategisk placerede lagre i Vejle, Herning og Ringsted med i alt ca. 500 dedikerede medarbejdere. Dagrofa Logistik råder over et bredt og alsidigt sortiment med over 18.500 unikke varenumre inklusiv et prisvindende Private Label program.

Kontakter

Billeder

Information om Dagrofa ApS

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Dagrofa i offensiven: køber 7 butikker af REMA 100011.9.2023 06:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Dagrofa tager et syvmileskridt med udvidelsen af deres butiksnet. Med tilføjelsen af syv nye butikker får Dagrofa i alt 529 butikker i Danmark. De nye butikker kommer via en indgået handel med REMA 1000, der har købt en række butikker af Aldi Danmark. Parterne ønsker ikke at oplyse den konkrete salgspris. Dagrofa har sammen med de selvstændige købmænd de senere år investeret mere end 1 milliard kroner i nye butikker samt inventar og moderniseringer af butikker.

Ny adm. direktør for Dagrofa Logistik iværksætter omstrukturering: ”Jeg vil styrke vores konkurrenceevne for fremtiden”30.8.2023 16:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Dan Kolding, der indtrådte som adm. direktør for Dagrofa Logistik ved årets start, lukker lageret i Herning og etablerer et effektivt logistiknetværk med to hovedterminaler i Danmark. Styrkelsen sker som del af Dagrofas #FremgangSammen vækststrategi for at øge Dagrofa Logistiks konkurrencekraft i et benhårdt marked. Omkring 100 medarbejdere står til at miste deres job når lageret lukker d. 1. marts 2024.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum