Hummel

HUMMEL INDGÅR NYT SAMARBEJDE MED BUNDESLIGA-KLUBBEN WERDER BREMEN

Del
Det danske sportsbrand hummel har netop indgået et nyt partnerskab med Bundesliga-klubben SV Werder Bremen, der skal bære de karakteriske hummel-vinkler i de kommende seks år. Aftalen træder i kraft fra sommeren 2023.

Når Werder Bremen-spillerne efter sommerpausen løber det på banen i den tyske Bundesliga, bliver det iført spritny spillertøj fra hummel.

Det danske sportsbrand har nemlig indgået et nyt partnerskab med den traditionsrige tyske storklub, som betyder, at de karakteristiske hummel-vinkler vil pryde Werden Bremems spillertøj i de kommende seks år.

”Vi er utrolig stolte af at kunne løfte sløret for vores nye samarbejde med Werder Bremen, som er en af de mest ikoniske klubber i tysk fodbold. Det er en fantastisk mulighed for at udvide vores tilstedeværelse som et fodboldbrand i Tyskland og fortsætte vores ambitiøse vækstplaner på det internationale sportsmarked. Samtidig er vi glade for at kunne støtte en så prestigefyldt fodboldklub, der passer perfekt til vores værdier, ” siger hummel CEO, Allan Vad Nielsen.

Partnerskabet mellem Werder Bremen og hummel bliver en genforening mellem de to anerkendte brands, da hummel også fungerede som tøjsponsor for klubben i perioden fra 1976-1978 – dengang i blå og hvide farver.

”Vi ser frem til at arbejde sammen med klubben igen og stræber efter at skabe banebrydende produkter til klubbens passionerede fans,” slutter Allan Vad Nielsen.

Hos Werder Bremen er der også stor begejstring for genforeningen med det danske sportsbrand.

”Vi er glade for, at det er lykkedes os at tiltrække hummel som vores nye tøjsponsor. Det er et sportsbrand med en stolt historie, der kombinerer sport og livsstil og som samtidig er et verdenskendt brand. Tradition, autencitet og passion for sport er højt prioriteret og en stor del af hummels virksomhedsfilosofi, og det gør dem til et perfekt match til SV Werder og vores værdier,” siger Klaus Filbry, der er administrerende direktør for SV Werder Bremen.

Med det nye partnerskab bliver hummel repræsenteret med to klubber i den tyske Bundesliga, da det danske sportsbrand i forvejen er tøjsponsor for FC Køln.

Kontakter

Billeder

Information om Hummel

Hummel
Balticagade 20
8000 Aarhus C

https://hummel.dk

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Hummel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hummel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum