Columbus

Columbus køber ICY Security ApS – Udvider forretningen for at imødekomme kunders efterspørgsel efter cybersikkerhed

Del
Columbus har købt ICY Security ApS, et dansk selskab, som er ledende indenfor cybersikkerhed, med henblik på at kunne tilbyde et mere komplet udbud af digitale ydelser til kunderne: ”ICY Security fokuserer på Identity & Access Management, som er et fokusområde for mange af Columbus’ kunder, der ønsker at operationalisere deres cybersikkerhedsstrategi”, siger koncernchef Søren Krogh Knudsen.

Columbus har i dag annonceret købet af ICY Security med det formål at imødekomme kundernes stigende efterspørgsel efter sikker adgang til forretningskritiske data.

“I løbet af de seneste år har Columbus haft fokus på organisk vækst og på at strømline kerneforretningen. Efter at have haft organisk vækst i de seneste syv kvartaler, tilføjer vi nu opkøb for at supplere vores fortsatte organiske vækst. Købet af ICY Security er en vigtig investering i udvidelse af vores serviceydelser som følge af vores kunders stigende efterspørgsel efter cybersikkerhed. Samtidig sikrer Columbus sig en stærk position på det hurtigt voksende marked inden for cybersikkerhed”, siger Søren Krogh Knudsen.

ICY Security er blandt de største konsulentvirksomheder i Norden indenfor Identity & Access Management (IAM), som indbefatter Identity, Governance & Administration (IGA), Access Management (AM), Privileged Access Management (PAM) og CIAM (Customer Identity & Access Management). Selskabet har mere end 50 højt kvalificerede medarbejdere i Ballerup, Aarhus og Aalborg. Columbus overtager en kundebase bestående af 70 mellemstore og store kunder. Med købet af ICY Security overtager Columbus en kundebase på mere end 70 mellemstore og store virksomheder.

Administrerende direktør i ICY Security, Christian Almskou, ser opkøbet som en mulighed for at vokse og tilbyde nye muligheder for alle medarbejdere: ”ICY Security og Columbus deler mange værdier og mål, og vi tror på, at vi sammen kan opnå resultater for vores kunder hurtigere. Dette er også en spændende nyhed for alle medarbejdere i ICY Security. At være en del af en global virksomhed åbner op for større muligheder for at opbygge nye kompetencer.”

Flytter til Columbus’ hovedkontor

Som det første skridt i processen vil ICY Security slutte sig til deres nye kollegaer i Columbus i Danmark. Ambitionen er at udvide til resten af Norden, hvor Columbus allerede har en stærk tilstedeværelse med tæt på 1.000 medarbejdere. Globalt har Columbus ca. 1.500 medarbejdere.

“Lige nu er vores fokus at byde vores nye kollegaer fra ICY Security velkommen samt at sikre en stærk tilknytning til resten af Columbus’ organisation”, siger Søren Krogh Knudsen.

Dyb indsigt er vigtigt, når det kommer til cybersikkerhed

Columbus har en bred portefølje af digitale løsninger, inklusive Cloud ERP (Enterprise Resource Planning), Change Management og Application Management Systems. ICY Securitys ekspertise inden for cybersikkerhed og Identity & Access Management er noget, som mange af Columbus’ kunder allerede er i gang med at undersøge for at sikre kritiske data.

”Der er store synergier med det, som Columbus allerede gør. Vi kan inkludere ICY Securitys services i vores eksisterende driftsmodel og i kundernes drift. Identity Access Management er en naturlig tilføjelse for os”, siger Søren Krogh Knudsen.

“Vi arbejder tæt sammen med alle vores kunder, ofte over en længere periode, hvilket betyder, at vi lærer deres forretning godt at kende. Dette er naturligvis en fordel, når det kommer til at implementere løsninger som Access Management, idet vi allerede ved hvilke systemer og brugere, som vi skal tage højde for”, siger Søren Krogh Knudsen.

Søren Krogh Knudsen siger yderligere, at han er åben for yderligere opkøb inden for cybersikkerhed: ”For at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger og for at kunne accelerere ekspansionen på vores udvalgte markeder, er vi nødt til at udvikle vores kompetencer inden for dette nøgleområde. Vi er glade for at kunne tage det første skridt med ICY Security, og vi glæder os til at fortsætte denne rejse sammen.”

Kontakter

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Columbus er en global IT-service og konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. Columbus beskæftiger mere end 1.500 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder forretningskritiske løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden – vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Stærkt Q3-regnskab, nye ambitiøse vækstmål for 2024-2026 samt nyt fokus på Life Science15.11.2023 09:13:36 CET | Pressemeddelelse

I tredje kvartal 2023 leverede Columbus endnu en gang en flot organisk toplinjevækst på 15% (korrigeret for opkøb og valuta) og fremgangen i driftsresultatet (EBITDA) blev på hele 28%. Der er nu skabt et solidt fundament for den kommende strategiperiode – New Heights – som især vil fokusere på et løft af profitabiliteten med et mål for EBITDA-marginen på 15% ved udgangen af 2026. Columbus forventer i tillæg en gennemsnitlig årlig toplinjevækst på 10% i 2024-2026.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye