Erhvervshus MidtjyllandErhvervshus Midtjylland

Nu åbner Midtjyllands nye, digitale innovationshub

Del
Den 20. april åbner TechCircle, der er Midtjyllands digitale innovationshub, som skal gøre virksomheder klogere på alt fra digitale forretningsstrategier, cyber security og bæredygtig produktion til big data og digitale tvillinger.

Flere virksomheder skal benytte digitale teknologier til at blive mere konkurrencedygtige, og det er netop her, at Midtjyllands nye digitale innovationshub, TechCircle, vil sætte skub i udvikling og implementering af konkurrencedygtige, grønne og innovative digitale løsninger til gavn for borgere og virksomheder.

Det sker bl.a. gennem workshops, seminarer, hackatons, specialist kurser, adgang til testfaciliteter og sparring på hvordan man bedst muligt udnytter sin virksomheds data eller får mest ud af frit tilgængeligt data – alt sammen noget, der skal klæde virksomheder på til at rykke på og komme i mål med deres digitale omstilling:

”Vi ser frem til at realisere de store perspektiver i at være en del af European Digital Innovations Hubs, der i sidste ende skal komme de Midtjyske virksomheder til gode og bidrage til, at de bliver endnu mere konkurrencedygtige” siger Erik Krarup, direktør i Erhvervshus Midtjylland og fortsætter:

”Digitalisering er vigtigt for små og mellemstore virksomheder. Det oplever vi hver dag i Erhvervshuset særligt fra vores erfaringer med det landsdækkende program SMV:Digital. Her oplever vi meget stor interesse hos de midtjyske virksomheder for digitalisering og derfor ligger TechCircle og dens tilbud i direkte forlængelse af den efterspørgsel og det behov, vi oplever”.

Accelerere nyskabende grønne digitaliseringsmuligheder
TechCircle binder i alt 10 partnere sammen med den fælles mission at styrke digitaliseringen i både offentlige og private organisationer og vil være den løftestang, der hjælper med at udvikle effektive processer og nye produkter hos de deltagende virksomheder.

En af partnerne er Aarhus Kommune, der ser frem til at være en af kerneaktørerne i TechCircle:

”For Aarhus Kommune er det vigtigt at bidrage til erhvervsudviklingen og den digitale innovation, for via stærke samarbejder mellem det offentlige og det private, får vi større muligheder for at skabe gode løsninger for vores byer og borgere. Vi er meget overbeviste om, at det gode samarbejde mellem Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet, Aarhus Kommune og de mange stærke samarbejdspartnere vil medvirke til, at innovative virksomheder får bedre og nemmere mulighed for at skabe innovation i samarbejde med det offentlige,” siger Bo Fristed, Chef for ITK, Aarhus Kommune.

Dertil bidrager i særlig grad Aarhus Universitet med viden og kompetencer fra ikke mindre end tre institutter. Der er et stort vækst- og erhvervsfremmepotentiale i at anvende forskningsresultater og vidensbase gennem målrettet samarbejde med virksomheder med henblik på at gøre dem mere innovative og konkurrencedygtige.

Spændende eftermiddag i teknologiens tegn
Lyder TechCircle interessant for dig og din virksomhed? Eller er du blot nysgerrig på, hvad TechCircle er?

Så sæt kryds i kalenderen den 20. april, hvor båndet klippes til Midtjyllands digitale innovationshub. Her kan deltaerne få sig en snak med de mange aktører, der står klar til at hjælpe dem i den rigtige retning og et sneak peak ind i kataloget af kommende kurser og aktiviteter.

Virksomheder kan også høre om, hvordan de kan gøre deres indflydelse gældende, så kommende tilbud passer med deres virksomheds ønsker og behov ligesom de vil få indblik i nogle af de spændende teknologiprojekter og robotter, som ITK Aarhus Kommune har udviklet.

Det er gratis at deltage i åbningen af TechCircle, som finder sted i Storesal på Dokk1 i Aarhus.

Fakta

  • TechCircle indgår i et europæisk netværk med henblik på at dele viden og opbygge europæisk kapacitet inden for avancerede, digitale teknologier.
  • TechCircle er et partnerskab mellem Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Alexandra Instituttet A/S, Force Technology, DigitalLead, We Build Denmark, Foreningen MADE, Food & Bio Cluster Denmark og Clean
  • Erhvervshus Midtjylland har i en koordinerende rolle som lokalt knudepunkt for virksomheder og samarbejdspartnere.
  • TechCircle the European Digital Innovation Hub of Central Denmark er støttet af Digital Europe programmet under den Europæiske Union og af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
  • Alle er velkomne til at tilmelde sig åbningen her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N

http://www.erhvervshusmidtjylland.dk

Vi kan være din uvildige sparringspartner
Vores rolle er ikke at fortælle dig, hvad du skal gøre. Det kalder vi nemlig rådgivning. Men du kan bruge os som en uvildig sparringspartner, du kan vende dagligdagen og fremtiden med. Et udefra og ind syn er nemlig altid en god ide.

Vores konsulenter kender de udfordringer, du som virksomhedsejer og -leder står i. Og står til rådighed, når du skal træffe små og store beslutninger om din virksomhed, så du ikke står alene.

Du bestemmer selv hvor lidt eller meget tid, vi skal bruge sammen. Og i hvilken grad vi skal involvere os. Det er din business.

Vi er her bare for at hjælpe.

Ring på 70220076 eller book et møde med en konsulent her 

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum