PostNord Danmark

Fra i dag tager PostNord et billede af din pakke ved hjemmelevering

Del
Nu modtager du et billede i PostNord appen, hvis du ikke er hjemme, når en pakke bliver forsøgt leveret på din adresse. Det nye tiltag er landsdækkende, og gælder alle hjemmeleveringer.
Foto: PostNord
Foto: PostNord

Siden start marts har pakkemodtagere i hele landet, der er tilmeldt PostNords fleksible leveringsløsninger Modtagerflex og Flexchange, modtaget et billede af deres pakker i PostNord appen, når de er afleveret på adressen. Et initiativ der er blevet taget rigtig godt imod, og som derfor nu udvides til også at gælde forsøg på hjemmelevering. 

- Vi leverer i år omkring 75 mio. pakker og selvom de faktiske sager, hvor et bud ikke ringer på, er forsvindende få, så lever fortællingen desværre endnu. Derfor skal vores bude fra i dag tage et billede af pakke og pakkemodtagerens indgangsparti for at dokumentere, at vi har været forbi og forsøgt at træffe modtageren hjemme. Det gør vi for at sikre større gennemsigtighed og på den måde gøre oplevelsen af at modtage pakker med os endnu bedre, siger Stine Sander, Pakke- og Kommunikationsdirektør i PostNord Danmark.

Tiltaget udrulles nationalt torsdag d. 30 marts og betyder, at PostNords pakkebude skal dokumentere, når de har forsøgt at levere en pakke. Det gøres ved at pakkebuddet tager et billede af pakke og pakkemodtagerens indgangsparti, hvis der ikke træffes nogen på adressen. Pakkebuddet tager billeder af alle pakker, der er forsøgt leveret, men det er kun pakkemodtagere der er MitID-valideret i PostNord appen der har adgang til billederne. Efter leveringsforsøget vil pakken efterfølgende blive afleveret på nærmeste udleveringssted, som det også hidtil har været proceduren.

I PostNord appen finder du alle informationer, du som modtager eller afsender af en pakke har brug for. Du kan bl.a. følge din pakkes rejse, købe porto og tilmelde dig Modtagerflex. PostNord appen kan downloades i App Store eller på Google Play.

Kontakter

Billeder

Foto: PostNord
Foto: PostNord
Download
Foto: PostNord
Foto: PostNord
Download

Information om PostNord Danmark

PostNord Danmark
PostNord Danmark
Hedegaardsvej 88
2300 København S

https://www.postnord.dk/

Følg pressemeddelelser fra PostNord Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PostNord Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum