Elgiganten A/S

Elgiganten vinder innovationspris for Live Shopping-løsning

Del
Da COVID-19 lukkede landet ned for to år siden, satte elektronikkæden alle sejl ind på at få nye tiltag på plads. Tiltag som skulle sikre kunder fortsat adgang til rådgivning, vejledning og køb af nødvendig elektronik i en periode med delvis eller ingen adgang til fysiske butikker. Live Shopping var en af de ideer, der blev søsat. Noget Elgiganten nu høster international ros for.
Liveshopping under COVID-19
Liveshopping under COVID-19

Under pandemiens start i 2020 var Elgiganten-koncernen hurtig til at tilbyde nye og innovative løsninger, der skulle lette den digitale omstilling, der fandt sted fra det ene sekund til det næste, da alt lukkede ned. Live Shopping blev lanceret i slutningen af marts 2020 og er siden blevet relanceret og videreudviklet sammen med Tech-virksomheden Bambuser.

Glæden var stor, da Elgiganten modtog innovationsprisen for ”det mest innovative selskab indenfor Live Shopping løsninger i 2022”. Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, er sammen med resten af koncernen stolt af prisen:

”Det er en vigtig pris for os. Den kommer på helt rette tidspunkt ovenpå en periode med stor usikkerhed og uvished. Vi kommer sent til at glemme nedlukning, hjemsendelse af medarbejdere og den utryghed, det skabte for os alle."

Billedtekst: Det er en vigtig pris for os, siger Peder Stedal. Foto: Christian Alsing

En populær måde at handle på
Da Live Shopping tog fat, lagde man i Elgiganten hurtigt mærke til, hvordan servicen blev modtaget af bestemte kunder:

”Der gik ikke lang tid, før vi så, hvordan Live Shopping gavnede de af vores kunder, der havde udfordringer med at forlade hjemmet. Gangbesværede og kunder, der på den ene eller anden måde var bundet til hjemmet af sygdom, tog konceptet til sig. Med Live Shopping kunne de nemlig få samme rådgivning og personlige service, som stod de i varehuset sammen med os. Den erfaring rigere, var med til at afgøre, at vi valgte at arbejde videre med Live Shopping i stedet for at lukke ned efter COVID-19,” fortæller Peder.

Billedtekst: De innovative Live Shopping-centre i Århus og Glostrup ligger bl.a. til grund for Elgigantens kåring.

Videreudvikling af Live shopping
Online handel er ikke blevet mindre populært efter, at samfundet er genåbnet. Elgiganten har derfor videreudviklet på konceptet og i starten af året, blev der afsat ekstra ressourcer til at drifte Elgigantens Live Shopping. Endnu et vigtigt skridt i retning mod at forbinde den fysiske handel i varehusene med den digitale på elgiganten.dk.

”Vi har flere medarbejdere end nogensinde, ansat til at arbejde på den digitale købsoplevelse gennem Live Shopping. Noget vi anser for nødvendigt for at kunne hjælpe alle, som ønsker at benytte denne service. Så prisen er i virkeligheden en, vi deler med vores kunder. Uden deres nysgerrighed og interesse for at teste denne løsning af sammen med os, havde vi ikke kunne fortsætte udviklingen og tilbyde det produkt, vi står med i dag. Derfor skal der lyde en stor tak til dem, siger Peder.

Billedtekst: Morten Schwartzmann, Productivity Manager i Elkjøp Nordic, har arbejdet med Live Shopping-løsningen og modtog prisen på vegne af Elgiganten-koncernen. Foto: Elkjøp Norge

FAKTA
Bambuser er en Live video shopping Tech-virksomhed med base i Stockholm, som har udviklet en software, som flere selskaber over hele verden har taget i brug. Deres kunder er blandt andet Adidas, Tommy Hilfiger, Clarins, Farfetch og LVMH.

Nøgleord

Kontakter

Ditte Opstrup Andersen
Kommunikationschef
PR & Kommunikation
ditte.opstrup.andersen@giganten.dk
+4527614057

Billeder

Liveshopping under COVID-19
Liveshopping under COVID-19
Download
Download
Download
Download

Information om Elgiganten A/S

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Arne Jacobsens Allé 16, 2
2300 København S

http://elgiganten.dk

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Gaming skal også være en forældresport20.11.2023 11:01:26 CET | Pressemeddelelse

Kom ind i kampen mor og far Royal Arena vil være fyldt, når BLAST-turneringen med nogle af verdens bedste gamere starter den 25. november. En stor del af tilskuerne vil være gamerbørn og deres forældre, der sammen oplever begejstringen ved en sport i vækst. Det kræver fokus, træning, samarbejde og god fysik at blive en god gamer. Alligevel viser en ny undersøgelse, at 9 ud af 10 forældre endnu ikke har haft lyst til at opleve gaming-universet, og samtidig mener halvdelen af dem, at deres børn gamer for meget. Elgiganten, der er sponsor for turneringen og står bag undersøgelsen fra YouGov, opfordrer danske forældre til helt bogstaveligt at komme ind i kampen og opleve, hvor sjovt det er at følge børnenes passion.

Elgiganten og Ønskeskyen giver dig inspiration til årets julegaver17.11.2023 11:37:07 CET | Pressemeddelelse

Ønsker din teenager sig en PS5 eller har du selv sat et par Airpods på din julegaveønskeliste, så er du langt fra den eneste. Faktisk viser data fra Ønskeskyen, at der kommer til at ligge mange hårde pakker under juletræet i år. For når man dykker ned i de mere end 20.000 oprettede ønskelister med Elgiganten produkter, danner der sig et klart billede over de allermest populære julegaveønsker.

Elgiganten støtter indsamling for at hjælpe dem, der hægtes af samfundets digitale fællesskab7.11.2023 12:31:53 CET | Pressemeddelelse

Digitale klasseskel er en realitet i Danmark, hvor adgang til teknologi og elektronik i stigende grad afgør, om man er en del af både det sociale og det samfundsmæssige fællesskab. En ny undersøgelse foretaget af YouGov for Elgiganten viser, at teknologi bliver anset som stadig dyrere, hvilket gør det svært for fattige familier at følge med udviklingen. Over en tredjedel af danskerne kan ikke købe det, de ønsker, mens en femtedel oplever klasseskel. Knap én ud af 10 har slet ingen adgang til digitale muligheder. Derfor er hjælp til elektronik en del af Dansk Folkehjælps julehjælp til fattige familier. Elgigantens kunder kan fra 1. november give et bidrag til julehjælpen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum