Alm. Brand Forsikring A/S

Alm. Brand indgår partnerskab med ny lade-operatør til elbiler

Del
Forsikringsselskabet Alm. Brand har indgået et samarbejde med Greenbow – en ny udfordrer på markedet for opladning af elbiler. ’Det skal være nemt, ligetil og enkelt at køre elbil. Det kan vi være med til at understøtte med dette partnerskab,’ lyder det fra Kristian Hjort-Madsen, koncerndirektør for Privat i Alm. Brand, der også satser på, at det nye samarbejde giver flere nye kunder med elbil hos forsikringsselskabet.
Koncerndirektør for privatkunder i Alm. Brand Kristian Hjort Madsen vil gerne gøre det endnu nemmere at vælge elbil.
Koncerndirektør for privatkunder i Alm. Brand Kristian Hjort Madsen vil gerne gøre det endnu nemmere at vælge elbil.

Med knap 120.000 elbiler på vejene og regeringens mål om 1 mio. inden 2030 er der stort potentiale i elbilsmarkedet. Alm. Brand indgår derfor nu i et samarbejde med lade-operatøren Greenbow med det mål at gøre det mere enkelt for kunderne at vælge elbil samt hjælpe hinanden til en større bid af markedet for elbiler – både på området for opladning og for forsikring.

Koncerndirektør for privatkunder i Alm. Brand, Kristian Hjort-Madsen, er glad for aftalen om det nye samarbejde, fordi Greenbow kan skabe ekstra værdi for kunderne i Alm. Brand. Samtidig er målgruppen attraktiv, og markedet for elbiler er et område, hvor der er store muligheder for vækst, og hvor Alm. Brand har ambitioner om at stå endnu stærkere.

"Hos Alm. Brand kender vi alt til, at det kan være dyrt at installere sin egen ladestander, ligesom det kan være besværligt at finde en ledig stander fra det rigtige selskab, når man er på farten og har brug for at lade. Samtidig er det svært at gennemskue forskellige apps, elpriser, aftaler, refusion og abonnementsordninger. Det skal ikke være en hæmsko for at skifte til elbil, og derfor er vi glade for at samarbejde med Greenbow, der løser mange af de udfordringer, elbilsejere støder på, og som vores kunder nu kan nyde godt af gennem os,” fortæller Kristian Hjort-Madsen. Han peger på, at Alm. Brand med aftalen også gerne vil honorere kundernes indsats i den en grønne omstilling ved at tilbyde en attraktiv samlet pakke til ejere af elbiler.

Ny udfordrer på markedet
Greenbow er en ny spiller på markedet for elbiler og tilbyder et samlet ladeabonnement, hvor kunden dels får sin egen ladestander installeret derhjemme med el til indkøbspris for hele husstanden og igennem Greenbow app’en kan lade på andre ladeoperatørers offentlige ladestandere i Danmark og hele Europa.

”Vi er meget glade for, at vi fremover skal samarbejde med en så stærk forsikringspartner som Alm. Brand. Vores mission er at gøre det nemmere at være elbilejer – og med dette samarbejde tager vi endnu et skridt i den retning. Og dette er blot første skridt – vores fælles plan for fremtiden er at komme med endnu flere attraktive løsninger til de danske elbilejere,” siger Mads Degn, kommerciel direktør og medstifter af Greenbow.

Partnerskabet er i første omgang et henvisningssamarbejde, hvor Greenbow-kunder får mulighed for at få et godt tilbud om bilforsikring hos Alm. Brand, mens elbilkunderne hos Alm. Brand får mulighed for at nyde godt af Greenbows tilbud. Begge parter er dog interesseret i at udvikle og udvide samarbejdet på sigt.

Forsikringskoncernen Alm. Brand Group er blandt de største forsikringsselskaber på markedet for bilforsikringer og omfatter bl.a. Alm. Brand og Codan. Aftalen med Greenbow er indgået med Alm. Brand. Andelen af forsikrede elbiler udgør i dag fortsat en mindre del, men forventes at stige markant de kommende år.

Kontakter

Billeder

Koncerndirektør for privatkunder i Alm. Brand Kristian Hjort Madsen vil gerne gøre det endnu nemmere at vælge elbil.
Koncerndirektør for privatkunder i Alm. Brand Kristian Hjort Madsen vil gerne gøre det endnu nemmere at vælge elbil.
Download
Mads Degn er kommerciel direktør og medstifter af Greenbow
Mads Degn er kommerciel direktør og medstifter af Greenbow
Download

Information om Alm. Brand Forsikring A/S

Alm. Brand Forsikring A/S
Alm. Brand Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792.

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Se Alm. Brand Groups nyhedsrum

Følg pressemeddelelser fra Alm. Brand Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alm. Brand Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye