Blå Kors Danmark

Ny leder af Barnets Blå Hus i Vejle

Del
Bente Grauslund Kjeldsen er tiltrådt som ny leder af Barnets Blå Hus i Vejle, som hjælper børn fra familier med alkohol- og stofmisbrug og deres forældre.

Mange børn i Danmark vokser med alkohol- eller stofmisbrug tæt inde på livet og de svære følger deraf.

Det er de børn, som Bente Grauslund Kjeldsen gerne vil gøre en forskel for. Hun er blevet ansat som ny leder af Barnets Blå Hus i Vejle, der tilbyder specialiseret terapi, forældresparring og sociale aktiviteter til børn i alderen 0-13 år og deres familier. 

Barnets Blå Hus drives af Blå Kors Danmark og åbnede på Knud Højgaards Vej i Vejle i 2022 med støtte fra Ole Kirk's Fond. Det er gratis og anonymt for børnene og deres familier at få hjælp.

Bente Grauslund Kjeldsen er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har senere hen taget en master i offentlig ledelse. Hun har gennem sit arbejdsliv været ansat på forskellige sygehusafdelinger - lige fra psykiatri til operationsgangen - og har arbejdet med ledelse inden for det offentlige. Senest har hun været forstander på et plejehjem.

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med både det kommunale og private omkring Barnets Blå Hus. Der er mange børn, der lever et udfordrende og svært balanceret liv som følge af, at de har misbrug tæt inde på livet. Dem vil vi gerne gøre en positiv forskel for, og jeg glæder mig til at kunne være med til at give dem et håb og redskaber til at tackle det, der er deres vilkår", siger Bente Grauslund Kjeldsen.

I sin fritid er Bente Grauslund Kjeldsen blandt andet engageret i frivilligt arbejde for sårbare børn i Tanzania og har været aktiv i flere børneklubber i tilknytning til kirker.

Privat bor hun i Bredsten, er gift og har tre voksne sønner, som alle er flyttet hjemmefra.  

Kontakter

Billeder

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark
Suensonsvej 1
8600 Silkeborg

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye