Nye bestyrelsesmedlemmer i Dagrofa
![](/data/images/00492/18ce1d0d-8aa6-412f-b38a-47cf17b6c6fb-w_720.png)
Norske Anne Bech Torgersen kommer med 22 års erfaring fra detailbranchen og er i dag CFO i MENY. Danske Marianne Rørslev Bock er CFO i Scandinavian Tobacco Group og har bl.a. stor erfaring med digitalisering/IT og online, og er bestyrelsesmedlem i bl.a. Finanstilsynet.
”Anne Bech Torgersen og Marianne Rørslev Bock har hver især stærke kompetencer indenfor en række af fokusområderne i vores ”#FremgangSammen”-strategi. Deres erfaring og perspektiver glæder vi os til at få med i bestyrelseslokalet,” siger bestyrelsesformand, Jesper Lok.
”Den viden og erfaring jeg har tilegnet mig om branchen i de to årtier, jeg har været en del af MENY i Norge, glæder jeg mig til at kunne sætte i spil i Dagrofa, der er en spændende koncern i hastig udvikling,” udtaler Anne Bech Torgersen forud for generalforsamlingen.
Marianne Rørslev Bock udtaler i samme forbindelse: ”Dagrofa er en ambitiøs organisation, og jeg ser frem til at bidrage til koncernens generelle videre udvikling.”
Indstillingen af de to nye kandidater betyder et farvel til Geir Hov og Jens Peter Toft, der træder ud af bestyrelsen.
”Det har været en stor fornøjelse at have Geir Hov og Jens Peter Toft med ombord de seneste godt 5 år. En stor tak til begge for deres indsats, grundighed og gode energi,” lyder det fra bestyrelsesformand, Jesper Lok.
Den ordinære generalforsamling afholdes 12. april 2023.
Kontakter
PRESSEKONTAKTDagrofa Koncernkommunikation
Tlf:72332323presse@dagrofa.dkBilleder
Information om Dagrofa ApS
Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner.
Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS
Frivillige indsamler mere end 840.000 stykker affald: Især cigaretskodder, cigaretpakker, snus og plastic fylder5.7.2024 11:33:46 CEST | Pressemeddelelse
Det har været en blandet oplevelse, da mere end 3.300 frivillige fra lokale foreninger samlede affald ind via non-profit-projektet Ren Natur i foråret. Supermarkedskæden SPAR har været med seks år i træk, i hele projektets levetid, og butikkerne er samlingspunkt, når frivillige samler affald.
Min Købmand åbner sin første butik på Bornholm1.7.2024 10:30:09 CEST | Pressemeddelelse
I løbet af september får Østerlars en ny dagligvarebutik, og købmanden er lokal kending. Min Købmand har gennem en gruppe engagerede borgere fået mulighed for at flytte ind i lokaler, der tidligere har huset Dagli’ Brugsen. Byens borgere kan se frem til en købmand, der er en ægte, lokal ildsjæl, som er på fornavn med kunderne og har passion for den gode kundeoplevelse.
Dagrofa Foodservice inviterer til inspirationsmessen ’Madscenen - for professionelle’ – tilmelding er åben27.6.2024 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Den 11. september danner TAP1 i København rammen for inspirationsmessen ’Madscenen - for professionelle’, som fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice står bag. Messen har fået nyt navn, og det er også første gang, at arrangementet skal afholdes i TAP1. Her bliver det muligt at opleve over 115 leverandører og masser af gastronomiske events.
70 år: Poul Larsen har taget turen fra nystartet mælkekusk til passioneret ostedirektør13.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Den 14. juni 2024 fylder Poul Larsen 70 år. Han er medejer og direktør i HKI Ost, der er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier.
MENY og michelinkok Jonathan Berntsen går sammen om at løfte dansk madkultur6.6.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse
MENY og michelinkokken Jonathan Berntsen er fælles om kærligheden til mad og det gode håndværk. Derfor har de indledt et samarbejde, hvor Jonathan Berntsen viser, hvordan man med et lille tvist kan løfte velkendte retter til nye højder under overskriften ’á lá Jonathan Berntsen’. I første omgang er der kommet en række opskrifter ud af samarbejdet.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum