Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Invitation til pressemøde om dansk-tysk samarbejde om brintinfrastruktur og nye klimateknologier

Del
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet inviterer til pressemøde med klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard og Tysklands økonomi- og klimaminister, vicekansler Robert Habeck, om samarbejde på klima- og energiområdet mellem de to nabolande. Det sker fredag 24. marts kl. 9.15-9.45.

Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard mødes fredag med Tysklands økonomi- og klimaminister, vicekansler Robert Habeck, i København.

Her skal de to tale om dansk-tysk klima- og energisamarbejde – blandt andet om Power-to-X og grænseoverskridende brintinfrastruktur, der kan fremme teknologien.

I den forbindelse inviteres pressen til pressemøde med Lars Aagaard og Robert Habeck fredag 24. marts kl. 9.15-9.45 (journalister bedes møde senest klokken 9.00 - dørene åbnes for pressen 8.30).

Det foregår i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet (lobbyen i stueetagen), Holmens Kanal 20, 1060 København K.

Deltagelse i pressemødet kræver tilmelding og gyldigt pressekort, som skal bæres synligt under pressemødet. Journalister, der ønsker at deltage, bedes tilmelde sig per mail til: tirpe@kefm.dk i dag, torsdag – angiv venligst navn, medie og telefonnummer.

For yderligere oplysninger: Kontakt presserådgiver Tino Rueskov Pedersen, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, på telefon 51 68 70 67

Nøgleord

Information om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København K

41723805http://kefm.dk

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Forbrug og produktion skal følges ad: Køreplan for energieffektivitet er landet11.6.2024 11:04:08 CEST | Pressemeddelelse

Energieffektive løsninger kan reducere det fossile energiforbrug, understøtte forsyningssikkerheden og sænke energiomkostningerne for forbrugere og virksomheder. I dag har regeringen præsenteret en køreplan for energieffektivitet, der bl.a. viser vejen til, hvordan Danmark vil opfylde EU’s energisparekrav, og giver et overblik over den kommende proces for implementering af bygningsdirektivet. Køreplanen skal også brede dagsordenen ud over sektorer og bidrage til, at vi bruger energien smartere og med omtanke.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye