Vejdirektoratet

Presseinvitation: Entreprenørbranchen bliver samlet om årets vejprojekter

Del
Mandag den 27. marts deltager over 200 entreprenører i Vejdirektoratets Leverandørdag i Middelfart. Her vil Vejdirektoratet orientere om de mange nye projekter, der skal anlægges i 2023 og 2024, og hvilke opgaver det kaster af sig til branchen.

Omkring 100 kontrakter og opgaver for cirka 10 mia. kr. skal udbydes til store entreprenører og mindre lokale entreprenører i 2023 og 2024. Kontrakterne er fordelt på fem store anlægsprojekter og mere end 60 mindre anlægsprojekter.

Vejdirektoratet vil informere om de mange projekter på Leverandørdagen for at give entreprenørbranchen et indblik i omfanget af opgaverne, så de kan vurdere, hvilke arbejder der har interesse for dem.

Har du som journalist lyst til at få et indblik i de mange infrastrukturprojekter, er du velkommen til at deltage i Leverandørdagen. Der vil være mulighed for at tale med en lang række projektledere for forskellige projekter efter dagens oplæg. Fra kl. 11.30 står Vejdirektoratets anlægsdirektør, Erik Stoklund Larsen, områdechef for større anlæg, Jakob Schwartz, og områdechef for mindre anlæg, Helle Liocouras Nielsen, også klar til at svare på spørgsmål.

Tidspunkt:
Mandag den 27. marts 2023
Kl. 13.00-16.00

Konferencested:
Milling Hotel Park
Viaduktvej 28
5500 Middelfart

Læs mereom Leverandørdagen og se programmet på vejdirektoratet.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye