Tønder Festival

Flyttedag for Tønder Festival i 2024

Del
Fra og med næste år rykker Tønder Festival en dag frem, så festivalen finder sted fra onsdag til lørdag i stedet for torsdag til søndag. Ændringen sker samtidig med, at festivalen kan fejre sit 50-års jubilæum.

Det har længe været et ønske både hos publikum og de frivillige. Og nu sker det fra og med Tønder Festival 2024: Festivalen åbner onsdag og slutter lørdag. Tiden er ved at løbe fra den nuværende – og stadigt gældende – praksis, hvor festivalen kører fra torsdag til søndag.

Ved at rykke festivalen en dag frem og slutte om lørdagen lægger Tønder Festival sig op ad mange andre festivaler, hvor lørdag aften bliver ”den store fest” og et afslutningsbrag. Samtidig kommer man ikke blot mange af de nuværende publikummer og frivillige i møde, men også mange nye og kommende publikummer og frivillige.

Inden beslutningen blev endeligt truffet, er der ad to omgange undersøgt hos henholdsvis de frivillige og publikum, hvordan en eventuel flytning af festivaldagene vil påvirke deres opfattelse af og lyst til at deltage i Tønder Festival. Det har været vigtigt for Tønder Festival at sikre, at de mange frivillige stadig har lyst til at være en del af festivalen, og at nye frivillige vil have lyst til at være en del af fællesskabet. Rent praktisk giver det også mulighed for, at nedtagningen af festivalen kan begynde allerede søndag morgen.

“Vi har længe talt om, at det kunne være godt at flytte festivalen, så den starter onsdag og slutter med en ordentlig fest lørdag aften i stedet for en lidt mere lunken søndag, hvor mange festivalgæster rejser hjem. Vores frivillige, som jo er vores guld og fundament, er meget positive over for en flytning af festivalen. Og der er ingen tvivl om, at mange både nuværende og nye festivalgæster vil sætte pris på en festival fra onsdag til lørdag. At vi så ovenikøbet flytter festivalen samme år som vi kan fejre Tønder Festivals 50-års jubilæum, er ren win win,” siger Maria Theessink, kunstnerisk leder hos Tønder Festival.

Tønder Festival 2023 – indtil videre:

Caleb Klauder & Reeb Willms Country Band with special guest vocalist Lukas Graham (USA, DK), David Ramirez (USA), Aoife O’Donovan (USA), Allan Olsen (DK), Sierra Ferrell (USA), The Dead South (CAN), The Unthanks (ENG), David Ritschard (SE), Ariel Posen (CAN), Sorten Muld (DK), Frankie Gavin & De Dannan (IRL), Emily Scott Robinson, Alisa Amador & Violet Bell (USA), Lawrence Maxwell (CAN), Jeremy Dutcher (CAN), Buffalo Nichols (USA), Israel Nash (USA), The Local Honeys (USA),  Adyn Townes (CAN), Ross Ainslie, Ali Hutton & Owen Sinclair (SCO), The Mary Wallopers (IRL), Lisa O’Neill (IRL), Leftover Salmon (USA), Aysanabee (CAN),Niteworks (SCO), The Tarantino Twist Show (DK), Bjonko (DK), AySay (DK) og mange flere

 

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023

www.tf.dk

www.facebook.com/tonderfestival

Twitter: @tonderfestival

Instagram: TONDERFESTIVAL

Billetsalg på www.tf.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Tønder Festival

Tønder Festival
Tønder Festival
Vestergade 80, 1
6270 Tønder

Tønder Festival er en unik festival med en klar profil, en stærk identitet og en atmosfære bygget op gennem fem årtier. Festivalen vokser år for år med frivillige, gæster, musikere og lokale, der alle har en ting til fælles: Kærligheden til det, der er gjort med omhu. Det særlige. Det ægte. I 2024 kan Tønder Festival fejre 50 års fødselsdag. Non profit siden 1974.

Følg pressemeddelelser fra Tønder Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Festival

Mangfoldigheden længe leve på Tønder Festival26.4.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Bluegrass, jamgrass, americana, rock, electrofolk, polsk folkemusik og sangskrivning på højeste niveau. Syv navne er føjet til Tønder Festivals program og understreger, at festivalen tilbyder oplevelser, du ikke kan få andre steder. Den endelige udgave af plakaten til årets Tønder Festival nærmer sig. Men der er stadig plads til flere kunstnere. Tidligere i denne måned blev den amerikanske stjerne Rickie Lee Jones annonceret, og nu kan festivalen offentliggøre yderligere syv navne. Musikere og sangskrivere fra USA, Canada, Skotland, Polen og Danmark bidrager til programmet og sætter en fed streg under Tønder Festivals rolle som udbyder af unikke og intime musikoplevelser.

Lad din festivalbillet slå rødder: Tønder Festival planter træer for miljøet19.4.2024 08:29:58 CEST | Pressemeddelelse

I forbindelse med Bibliotekernes Verdensmålsuge planter Tønder Festival et træ for hver solgte partoutbillet i uge 17. Tønder Festival deltager i Bibliotekernes Verdensmålsuge, som finder sted i uge 17 (22.- 28. april). Bibliotekernes Verdensmålsuge sætter blandt andet fokus på vigtigheden af ​​at bevare og genoprette naturlige levesteder. Her vil Tønder Festival gerne byde ind for at støtte gode miljøinitiativer, og under mottoet “Lad din festivalbillet slå rødder” planter Tønder Festival et træ i lokalområdet for hver Tønder Festival-partoutbillet, der sælges i uge 17.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye