Krigsmuseet

Det bliver en kanon påskeferie på Krigsmuseet

Del
Hvem kan vælge de rigtige kanoner til skibet, få flest point i kaste med kanokugler og lade kanonen rigtigt?

Tag børnene med på Krigsmuseet i påskeferien, hvor der er ’kanon-tema’ og mange sjove aktiviteter for både store og små.

I kan lave jeres egne kanoner ud af paprør og balloner, som I efterfølgende kan tage med hjem og skyde til måls.

I påskedagene kan I høre historien om den frygtindgydende sørøver Laforcada, der gjorde de caribiske have usikre i 1800-tallet - og på museet kan I se hans gyldne kanon, der går under navnet La Garto, der betyder ’Tudsen’.

I kan også dykke ned i historien bag Frederik 4.’s smukke, pyntede kærlighedskanoner fra Venedig, der udspringer af kongens ulykkelig kærlighed til en italiensk kvinde.

På museet er der også en helt særlig kanon ’Kvindekanonen’, der fortæller historien om en noget usædvanlig kvindekamp i 1800-tallet.

Så tag hele familien med på Krigsmuseet i påskeferien og dyk ned i kanonernes forunderlige verden og spændende historier.

Praktisk information

Dato: 3.-10. april
Tid: kl. 10-15

Aktiviteterne er inkluderet i entrebilletten. Voksne 95 kr. Børn under 18 år gratis

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Krigsmuseet

Krigsmuseet
Krigsmuseet
Tøjhusgade 3
1220 København K

41 20 60 80http://krigsmuseet.dk

På Krigsmuseet kommer du tæt på Danmarks krige og krigshistorie.I vores udstillinger kan du rejse med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforske historierne om 21 danske krige de seneste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

Følg pressemeddelelser fra Krigsmuseet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krigsmuseet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye