Moesgaard Museum

Moesgaard Museum og Aarhus er blandt verdens bedste oplevelser

Del
Museet og byens vikingeoprindelse fremhæves af Time på årets liste over verdens mest storslåede steder at besøge
Moesgaard Museum er på listen over de steder som Time anbefaler at besøge i 2023. Pressefoto Moesgaard Museum
Moesgaard Museum er på listen over de steder som Time anbefaler at besøge i 2023. Pressefoto Moesgaard Museum

Time har netop offentliggjort årets liste over de 50 mest storslåede steder at besøge i verden. Ifølge guiden 2023 Worlds Greatest Places er Aarhus og blandt andet Moesgaard Museum et af de steder, som Time’s redaktører og eksperter rundt om i verden anbefaler at besøge for at få en  ekstraordinær oplevelse i særklasse.


”Vi er glade for, at Aarhus og blandt andet Moesgaard Museum og byens vikingeoprindelse bliver fremhævet på Time’s liste. Vi stræber på Moesgaard hele tiden efter at give unikke, værdifulde og meningsfyldte oplevelser, så det er et skulderklap og noget, som vi kan bruge i vores arbejde med de store verdenshistoriske særudstillinger, som vi har gjort til et kendetegn for Moesgaard. At man i Aarhus bogstaveligt talt kan gå på de samme gader, som vikingerne gjorde, er noget af det, der gør byen helt unik og noget vi på Moesgaard er stolte af at kunne fremhæve og præsentere,” siger direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst.

Time har siden 2018 udgivet en årlige rejseguide med titlen Worlds Greatest Places. Listen samler de bedste og mest spændende oplevelser fra hele verden bl.a. lande, byer, nationalparker, museer, restauranter og hoteller. Oplevelserne, som fremhæves i rejseguiden, skal byde på ekstraordinære oplevelser og være noget unikt.

Time er også og nok mest kendt for hvert år at offentliggøre en liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer.

Time’s liste 2023 Worlds Greatest Places kan ses her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Moesgaard Museum er på listen over de steder som Time anbefaler at besøge i 2023. Pressefoto Moesgaard Museum
Moesgaard Museum er på listen over de steder som Time anbefaler at besøge i 2023. Pressefoto Moesgaard Museum
Download

Information om Moesgaard Museum

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

87394000https://www.moesgaardmuseum.dk/

Moesgaard Museum er et kulturhistorisk museum, der viser arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse. Museet forsker i og formidler menneskelivets mangfoldighed i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet. Moesgaard Museum omfatter afdelingen i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus, Odder og Samsø museer.

Følg pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Nye undersøgelser indikerer, at 2000 år gammel krigerkvinde er begravet ved militært centrum i Midtjylland24.4.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nye analyser af knogler fra en jernaldergrav ved Hedegård i Midtjylland giver overraskende resultat: En af de afdøde er tilsyneladende en kvinde begravet med fuldt våbenudstyr. Det 2000 år gamle militære centrum ved Hedegård skal nu undersøges af Moesgaard Museum, Museum Midtjylland og Museum Horsens som led i forskningsprojektet ‘Under Pres.’

Moesgaard Skovmølle genåbner efter stor renovering22.4.2024 14:06:57 CEST | Pressemeddelelse

Den historiske Moesgaard Skovmølle ved Giber Å åbner efter fire års stilstand igen for offentligheden med en helt ny udstilling i møllebygningen, hvor man kan lære mere om vandmøllens store betydning for datidens samfund. På åbningsdagen torsdag den 2. maj og i udvalgte weekender vil engagerede mølleentusiaster sætte gang i vandmøllen, hvor man kan opleve den imponerende mekanik i fuld vigør.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye