Dansk Solcelleforening

Dansk Solcelleforening får to nye medlemmer og ny næstformand i bestyrelsen

Del

Ved brancheforeningens ordinære generalforsamling har Dansk Solcelleforening fået to nye medlemmer og en ny næstformand i bestyrelsen.

De nye medlemmer er Peter Bjerregaard fra Better Energy A/S og Johan Christensen, BayWa r.e. Solarsystemer ApS.

Bestyrelsesformand i Dansk Solcelleforening Flemming V. Kristensen, indehaver af FKSol, byder begge velkomne som nye bestyrelsesmedlemmer og peger på solcelleteknologiens styrker, og at der ligger en stor opgave i at få banet vej for mere grøn strøm fra solceller og få fjernet benspænd og snubletråde, så de politiske rammevilkår og betingelser for branchen forbedres.

- Dansk Solcelleforenings medlemmer er klar til at installere meget mere solkapacitet, så Danmark kan komme styrket ud af energikrisen og i endnu højere grad bidrage til den grønne omstilling. Solcelleteknologien er billig og hurtig at udbygge, og kan integreres i eksisterende infrastruktur, fordi den er så fleksibel.
Dansk Solcelleforening samler eksperter i branchen fra hele værdikæden, og samarbejder gerne om at øge tempoet i udbygningen af grøn strøm, og understreger samtidig, at det er to stærke profiler, der træder ind i bestyrelsen.

Flemming V. Kristensen fortsætter:
- Der skal lyde en stor tak til afgåede medlem og næstformand i bestyrelsen Rasmus Lildholdt Kjær fra Better Energy A/S og til afgåede 1. suppleant Finn Skov fra BayWa r.e. Solarsystemer ApS, der begge har ydet en stor indsats for foreningen. En indsats, der har båret frugt i form af øget synlighed, en plads i Energinets interessentforum og en flot tilstrømning af nye medlemmer til foreningen det forgangne år.

Ny næstformand i foreningen Peter Bjerregaard siger:  
- Vi står overfor en enorm opgave de kommende år, når vi skal indfri vores klimamål. Fossile biler og gasfyr skal erstattes af elbiler og varmepumper, og den grønne elproduktion skal mangedobles. På den måde er grøn omstilling en holdsport. Det handler om at få tingene til at spille sammen, og her har Dansk Solcelleforening og den nye bestyrelse nogle af de bedste forudsætninger for at bidrage til det arbejde.

Efter konstitueringen den 15. marts 2023 ser den samlede bestyrelse for Dansk Solcelleforening således ud:

Flemming V. Kristensen, FKSol ApS - formand
Peter Bjerregaard, Better Energy A/S - næstformand
Niels Sveigaard, Sveigaard-Energy ApS - kasserer
Kim Slavensky, Phønix Tag Energi A/S
Alex Pedersen, Klima-Energi A/S
Jan Vedde, European Energy A/S
Johan Christensen, BayWa r.e. Solarsystemer ApS
Troels Hartung, TEKNIQ Arbejdsgiverne
Lars Brøndum, Ennogie ApS – 1. suppleant
Yakov Safir, Racell Saphire ApS – 2. suppleant

Kontakter

Flemming V. Kristensen, formand for Dansk Solcelleforening, mobil 2086 9638

Links

Om Dansk Solcelleforening

Dansk Solcelleforening er en brancheforening, der samler eksperter på området for solceller og beslægtede teknologier. Dansk Solcelleforening repræsenterer solcellebranchen bredt og har medlemmer, der spænder over hele værdikæden fra fabrikanter, rådgivende ingeniører, installatører, VE-udviklere af store anlæg på land til solcellevirksomheder, der installerer solceller på tagflader af industri- og erhvervsvirksomheder, på offentlige bygninger og husstandstage.  

Følg pressemeddelelser fra Dansk Solcelleforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Solcelleforening

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye