TryghedsGruppen

Ny formand for TryghedsGruppen

Del
Jørn Rise Andersen, Claus Wistoft og Jens Otto Størup opnåede alle genvalg til TryghedsGruppens bestyrelse på torsdagens repræsentantskabsmøde, mens Karen Bladt blev valgt ind som nyt medlem. Jørn Rise Andersen er ny bestyrelsesformand.

TryghedsGruppens bestyrelse har fået ny formand. Det står klart efter dagens repræsentantskabsmøde i TryghedsGruppen. Den hidtidige formand gennem de seneste fire år, Ida Sofie Jensen, genopstillede ikke, da hun havde siddet 12 år i bestyrelsen og derfor udtrådte som følge af åremålsbestemmelserne i vedtægterne.

Jørn Rise Andersen, Claus Wistoft og Jens Otto Størup opnåede alle genvalg til bestyrelsen, mens Karen Bladt blev valgt ind som nyt medlem. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Jørn Rise Andersen som ny formand og Magnus Skovrind Pedersen og Torben Jensen som næstformænd.

Jørn Rise Andersen har siddet i TryghedsGruppens repræsentantskab siden 2011, i TryghedsGruppens bestyrelse siden 2019 og i Trygs bestyrelse siden 2022.

”Der skal lyde en overordentlig stor tak til Ida Sofie Jensen for hele 12år i bestyrelsen, heraf de seneste fire år som formand, hvor hun har bidraget til en række væsentlige skridt for TryghedsGruppen. Det gælder fx implementeringen af en ny strategi for TrygFondens almennyttige arbejde og TryghedsGruppens finansielle opbakning til Trygs opkøb af RSA’s skandinaviske aktiviteter. Et opkøb som har styrket Trygs position på det skandinaviske forsikringsmarked og tegner positivt for Trygs fortsatte vækst,” siger Jørn Rise Andersen, ny formand for TryghedsGruppens bestyrelse.

”Jeg glæder mig til at bidrage til arbejdet med fortsat at udvikle TryghedsGruppens rolle og position, herunder at styrke medlemsdemokratiet i TryghedsGruppen, øge vores ejerandel af Tryg samt yde et mærkbart bidrag til at gøre Danmark mere trygt,” siger Jørn Rise Andersen.

Øvrige personvalg

  • Bestyrelsen indstillede Jørn Rise Andersen (genvalg), Claus Wistoft (genvalg) og Anne Kaltoft (nyvalg) som TryghedsGruppens kandidater til Trygs bestyrelse. Trygs bestyrelse vælges på Trygs generalforsamling den 30. marts 2023.
  • Jens Bigum blev genvalgt som formand for TryghedsGruppens repræsentantskab.
  • Anna Hansen, Rune Holm og Lars J. Østergaard blev valgt af repræsentantskabet til bestyrelsens bevillingsudvalg. Bestyrelsen konstituerede sig desuden med bestyrelsesmedlemmerne Magnus Skovrind Pedersen (formand), Anne Kaltoft og Jens Otto Størup som medlemmer af bevillingsudvalget.
  • Lena Baunsgaard Pedersen, Heidi Alsing og Jørn E. E. Nielsen blev valgt til valgbestyrelsen for det kommende valg i Region Nordjylland i 2024.

For yderligere information kontakt pressechef, Robert Neimanas på 93 94 02 05 eller rob@tryghedsgruppen.dk

Vedhæftede filer

Information om TryghedsGruppen

TryghedsGruppen
Hummeltoftevej 49
2830 Virum

45 26 08 26https://www.tryghed.dk/

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetalte sidste år bonus til sine 1,4 mio. medlemmer på i alt ca. 1,1 mia. kr. og uddelte 626 mio. kr. til almennyttige formål.

Følg pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

TryghedsGruppen fik et resultat på 242 mio. kr. i første kvartal 202423.5.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med udgangspunkt i et solidt kvartalsresultat for Tryg – på trods af et højere antal vejr- og storskader end normalt – opnåede TryghedsGruppen et resultat på 242 mio. kr. i årets første kvartal. Det er en forbedring i forhold til sidste år, hvor første kvartal gav et resultat på 47 mio. kr. I resultatet indgår blandt andet et samlet bidrag på 85 mio. kr. fra TryghedsGruppens investeringer i Falck og SATS. Ejerskabsandel øges fortsat TryghedsGruppen har et mål om at øge ejerandelen af Tryg til over 50 pct. Tryg afsluttede i januar et aktietilbagekøbsprogram, hvor TryghedsGruppen ikke deltog i aktietilbagekøbet og dermed øgede sin ejerandel af Tryg. Ved udgangen af kvartalet var TryghedsGruppens ejerandel af Tryg således steget til 47,8 pct. mod en ejerandel på 46,8 pct. i første kvartal sidste år. ”Som største ejer glæder vi os over, at Tryg i et vanskeligt kvartal med høje skadesomkostninger har leveret et rigtig solidt resultat samtidig med, at vi fortsat øger vores ejerandel på vej m

TryghedsGruppen fik et resultat på 491 mio. DKK i årets første tre kvartaler1.12.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

TryghedsGruppen opnåede et resultat på 491 mio. DKK i årets første tre kvartaler primært som følge af et positivt forsikringsserviceresultat og investeringsresultat i Tryg. Resultatet er væsentligt over sidste års resultat på 9 mio. DKK efter tredje kvartal. Ejerskabsandel øges fortsat TryghedsGruppens ejerandel af Tryg udgjorde 47,2 procent efter tredje kvartal, hvilket er en stigning fra 45,8 procent efter tredje kvartal sidste år. Tryg annoncerede i oktober 2023 et aktietilbagekøbsprogram på 1 mia. DKK. TryghedsGruppen har fortsat et mål om på sigt at øge ejerandelen af Tryg til over 50 procent og deltager derfor ikke i aktietilbagekøbsprogrammet. Det er forventningen, at TryghedsGruppens ejerandel vil stige ca. 0,5 procentpoint som følge heraf. TrygFonden fastholder uddelingsniveau TrygFonden har uddelt 390 mio. DKK i årets første tre kvartaler. Der er afsat en samlet pulje på op til 680 mio. DKK for hele året. TrygFonden fastholder dermed et stabilt og højt uddelingsniveau med mul

TryghedsGruppen fik et resultat på 173 mio. DKK i første halvår 202330.8.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med udgangspunkt i et solidt halvårsresultat for Tryg med både et positivt forsikringsserviceresultat og investeringsresultat opnåede TryghedsGruppen et positivt resultat på 173 mio. DKK i årets første halvår. Det er en forbedring i forhold til sidste år, hvor første halvår gav et resultat på 88 mio. DKK. Ejerskabsandel øges fortsat Tryg har i juni afsluttet et aktietilbagekøbsprogram, hvor TryghedsGruppen ikke har deltaget i aktietilbagekøbet, hvilket medfører, at TryghedsGruppens ejerandel i Tryg er øget. Ved udgangen af første halvår var ejerandelen således steget til 47,2 procent fra 45,2 procent i første halvår 2022. TryghedsGruppen har et mål om på sigt at øge ejerandelen af Tryg til over 50 procent. ”Det er glædeligt, at vi står med et positivt resultat for første halvår - ikke mindst båret af gode finansielle resultater i Tryg. Samtidig er det glædeligt, at vi gennem Trygs aktietilbagekøbsprogram støt og roligt har øget vores ejerandel til over 47 procent. Det understøtter Tryg

TryghedsGruppen fik et positivt resultat på 47 mio. kr. i første kvartal 202324.5.2023 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med udgangspunkt i et stærkt kvartalsresultat for Tryg med både et positivt forsik-ringsserviceresultat og investeringsresultat opnåede TryghedsGruppen et positivt resultat på 47 mio. DKK i årets første kvartal. Det er en forbedring i forhold til sidste år, hvor første kvartal gav et negativt resultat på 20 mio. DKK. Ejerskabsandel øges TryghedsGruppen har et mål om at øge ejerandelen af Tryg til over 50 procent. Da Tryg i øjeblikket har et aktietilbagekøbsprogram, hvor TryghedsGruppen ikke deltager i aktietilbagekøbet, øges TryghedsGruppens ejerandel i Tryg løbende. Ved udgangen af kvartalet var ejerandelen steget til 46,8 procent. TrygFonden øger uddelingsniveau TrygFondens uddelinger udgjorde 48 mio. DKK i årets første kvartal. De seneste tre år har rammen for TrygFondens aktiviteter været op til 650 mio. kr. om året. Det vil også være den generelle ramme i 2023. I tillæg hertil har TryghedsGruppens repræsentantskab besluttet at afsætte en supplerende ramme på op til 30 mio. kr. til

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye