Columbus

Columbus udgiver bæredygtighedsrapport for 2022

Del
2022 var en vigtig del af Columbus’ bæredygtighedsrejse. Det var året, hvor vi lancerede vores nye bæredygtighedsstrategi og i højere grad inddragede FN’s Global Compact-principper og De 17 Verdensmål i vores forretningsmodel. Vores forpligtelse til at leve op til verdensmålene og ønsket om at bidrage til den globale bæredygtighedsagenda har været nogle af de primære drivere bag vores nye bæredygtighedsstrategi og rapport, som vi er glade for at kunne præsentere i dag.

Med udgangspunkt i vores purpose “Digital transformation for a better tomorrow” ønsker vi at bidrage til den grønne omstilling med en todelt bæredygtighedsstrategi. Vi vil både forsyne vores kunder med de nødvendige værktøjer til at nedbringe deres klimaaftryk og samtidig nedbringer aftrykket fra vores egen drift.

  • Vi hjælper vores kunder med at den grønne omstilling ved at tilbyde digitale løsninger og rådgivning, der kan hjælpe dem med at nå deres bæredygtigheds- og vækstmål. 
  • På vores interne spor fokuserer vi på, hvordan vi som virksomhed kan forbedre os på parametre som kultur, adfærd og klimabelastning. Her fokuserer vi blandt andet på områder som diversitet og inklusion, medarbejderengagement og vores globale CO2-udledning.

Udvalgte punkter fra vores ESG-rapport 2022.

Environment

  • Vi begyndte at måle vores CO2-aftryk globalt og fik etableret en fornuftig baseline for 2022.
  • Vi er opsatte på at nedsætte eller holde niveauet for vores indirekte drivhusgasudledninger ved at forbedre vores energieffektivitet og bruge mere genanvendelig energi.
  • 60% af vores energiforbrug er allerede fra genanvendelige energikilder.

Social

  • Antallet af kvinder i Columbus steg fra 29% i 2021 til 31% i 2022.
  • Vi fremsatte nye Diversitet & Inklusionstiltag for at fremme inklusion og sikre diversitet i vores talentmasse i Columbus.
  • Vores medarbejdertilfredshed steg til +47 i 2022 fra +40 i 2021.
  • Vi introducerede vores nye værdier og ledelsesprincipper, der skal være med til at understøtte en mere samhørig kultur i Columbus.

Governance

  • Kønsfordelingen i Columbus’ bestyrelse bestod ved udgangen af 2022 af 20% kvinder og 80% mænd.

Læs den fulde rapport her

Sustainability Report 2022

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Columbus er en global IT-service og konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. Columbus beskæftiger mere end 1.500 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder forretningskritiske løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden – vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Stærkt Q3-regnskab, nye ambitiøse vækstmål for 2024-2026 samt nyt fokus på Life Science15.11.2023 09:13:36 CET | Pressemeddelelse

I tredje kvartal 2023 leverede Columbus endnu en gang en flot organisk toplinjevækst på 15% (korrigeret for opkøb og valuta) og fremgangen i driftsresultatet (EBITDA) blev på hele 28%. Der er nu skabt et solidt fundament for den kommende strategiperiode – New Heights – som især vil fokusere på et løft af profitabiliteten med et mål for EBITDA-marginen på 15% ved udgangen af 2026. Columbus forventer i tillæg en gennemsnitlig årlig toplinjevækst på 10% i 2024-2026.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye