Danske Spil A/S

Kronjyde rammer suverænt højeste odds i seks år – men spillede kun en krone

Del

Ung kronjyde smadrer rekorden for højeste odds hos Danske Spil siden foråret 2017: Spillede 14 kampe lige på til odds 34.027 – og vandt! Indsatsen var dog kun en krone, men det tager han nu med et smil.  

En ung mand fra Kronjylland havde en særdeles heldig hånd, da han i sidste uge besluttede sig for at oddse på torsdagens fodboldkampe i Europa League og Conference League: Han spillede for i alt 35 kroner fordelt på 18 kuponer, hvor han blandede 14 af de 15 kampe på kuponerne, hvilket gav ham en række ret høje odds.

”Jeg spiller ikke så tit, men så havde jeg lige en eftermiddag, hvor jeg havde min mobil fremme, og så lavede jeg en række kombinationer,” fortæller han om de mange kuponer.

Han spillede to kuponer for hver en femmer, en kupon for en tier, og så 15 enkrones-kuponer: 35 kroner i alt, og så glemte han ellers alt om dem, indtil han midt om natten blev vækket af et barn, der ikke kunne sove.

”Så opdagede jeg, at en sms fra Danske Spil klokken halv tre om natten, men jeg var så træt, så jeg troede, at der stod 340 kroner,” fortæller han.

”Men der stod så 34.027 kroner. Og så kunne JEG ikke sove,” fortæller han med et grin.

Ud af dagens 15 kampe i de europæiske turneringer havde han gættet de 14 spot on.

Den 15. var Shakhtar Donetsk hjemme mod Feyenoord – og den spillede han ikke på, for som han siger:

”Jeg har nogle gange spillet på Shakhtar, men det går altid galt med dem.”

Højeste odds i seks år
Men de øvrige 14 – det gik præcist, som det skulle, og dermed scorede den unge mand det højeste odds hos Danske Spil i næsten seks år. Og da han havde spillet en krone – så var den kontante gevinst på det samme som oddset: 34.027 kroner.

Og så er der nok flere, som sidder og tænker, at det da var pokkers ærgerligt, at det var kuponen for en enkelt krone, der gik hjem, når han nu også havde spillet kuponer for en 5’er. Men sådan ser den heldige oddser ikke selv på det.

”Nej, jeg vil hellere være glad for, hvad jeg har vundet end at ærgre mig over, hvad jeg ikke har vundet,” siger han bare med et smil – og tilføjer så, der i så fald altid er noget andet, man kan ærgre sig over, hvis man er den type. Som for eksempel, at han faktisk kun var et enkelt mål fra at gevinsten var blevet mere end dobbelt så stor.

”Jeg havde jo blandt andet Juventus til at vinde, og de vandt 1-0 over Freiburg. Men hvis nu de havde spillet uafgjort, så havde jeg ramt odds 78.000 på en af de andre enkrones-kuponer,” siger han.

Det er længe siden, at en oddser har ramt plet med så højt et odds. I september sidste år var der en kupon på lige under odds 20.000, men ellers er rekorden tilbage fra marts 2017, hvor en heldig – og dygtig – oddser ramte ni kampe lige på til et samlet odds på 220.000 kroner.

 

Sådan ser odds 34.027 ud:

1 Leverkusen – Ferencvaros, 1 (1,3)

2 AEK Larnaca- West Ham, 2 (1,58)

3 Sheriff Tiraspol – Nice, 2 (1,77)

4 AS Roma – Real Sociedad, 1 (2,30)

5 Union Berlin – Union St Gilloise, X (3,35)

6 Anderlecht – Villarreal, X (3,65)

7 Sporting – Arsenal, X (3,2)

8 Juventus – Freiburg, 1 (1,6)

9 Manchester United – Real Betis, (1,38)

10 Fiorentina – Sivasspor, 1 (1,22)

11 Lech Poznan – Djurgårdens IF, 1 (1,87)

12 FC Basel – Slovan Bratislava, X (3,6)

13 Sevilla – Fenerbache, 1 (1,85)

14 Gent – Basaksehir, X (3,1)

Samlet odds 34.027.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye