Ishøj Kommune

Kaboom – Kunsten at ødelægge

Del
I den næste børneteaterforestilling i Kulturium Musikteater i Ishøj kan du være med til at ødelægge ting. Men må man det? Kan man bygge nyt uden at rive noget gammelt ned først? Kom og vær med - det går løs den 25. marts kl. 13.

Kom og få en sjov oplevelse, når vi drukner gipsbuster og maler ovenpå andres malerier. Vi smider Kierkegaard i kødhakkeren og stopper ham i pølser! Vi knaser bolsjer, smadrer guitarer og kravler gennem lærreder sammen med publikum!  Når forestillingen er slut, forlader man rummet beriget med oplevelser af velfungerende interaktion og fyldt med tanker omkring det forunderligt konstruktive og kreative, der kan være i at ødelægge noget – med omtanke og tilladelse vel at mærke.

Kaboom er efterfølgeren til Live Art Danmarks ’50 farlige ting, alle børn bør prøve’. Den er for 4-12årige børn og deres voksne.

Billetter sælges for 50 kr. på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Rabat til medlemmer af Kulturium Børneklub.

Kontakter

Kulturium Musikteater, telefon 61 93 64 30

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye