Krifa

Krifa vinder pris som bedste A-kasse

Del
Krifa ligger i top i ny undersøgelse fra Loyalty Group, der hvert år sammenligner A-kasser og undersøger medlemmernes loyalitet

Krifa har de mest loyale a-kassemedlemmer. Det viser en ny analyse, som Loyalty Group har foretaget.

Her sammenligner de a-kasser og undersøger, hvor tilfredse medlemmerne er. Krifa ligger i top og får derfor en Loyalty Award af analyse-firmaet bag undersøgelsen.

- Det giver selvfølgelig en stor stolthed i Krifa, at vores medlemmer er så tilfredse. Det er et kæmpe skulderklap til alle de hårdtarbejdende medarbejdere, der oprigtigt går op i medlemmernes trivsel, siger Flemming Kristensen, der er medlemschef i Krifa.

Mennesket før systemet
Krifas medlemmer scorer f.eks. højt i spørgsmål, der handler om service-kvalitet og værdi for pengene.

- Vi gør meget ud af at uddanne vores medarbejdere til at kunne se mennesket før systemet, og vi ser tydeligt her, at det lykkes dem. Jeg er meget stolt af, at vi har så dygtige medarbejdere, siger Flemming Kristensen.

Forsker i arbejdslyst
Krifas Videncenter for God Arbejdslyst har siden 2015 forsket i trivsel og arbejdslyst. Forskningen har vist, at der er syv faktorer, som er særligt vigtige for danskernes arbejdslyst, og den viden arbejder medarbejdere ud fra.

- Vi adskiller os fra andre a-kasser, fordi vi virkelig har opbygget en solid viden om trivsel, som det er lykkes os at bruge i vores arbejde med medlemmerne, lyder det fra Krifas medlemschef.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Krifa

Krifa
Krifa
Klokhøjen 4
8200 Aarhus N

http://www.krifa.dk

Krifa er en tværfaglig organisation for danske lønmodtagere og har mere end 185.000 medlemmer. Krifa arbejder hver dag for at fremme arbejdslysten blandt medlemmer, medarbejdere og i samfundet generelt – og det er integreret i alt, hvad organisationen gør. Krifa arbejder mod at blive en moderne arbejdslivsbevægelse ved at se det enkelte medlem og udfordre den klassiske opfattelse af en fagforening og a-kasse.

Følg pressemeddelelser fra Krifa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krifa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye