Det Kongelige Teater

Invitation til præsentation af årets store musical på Det Kongelige Teater

Del
Et kæmpe musicalhit, der for første gang kan opleves i Danmark, får premiere i Operaen.

Musicalen West Side Story hvirvlede i november og december sidste år over Operaens Store Scene og begejstrede mere end 55.000 publikummer. Nu er det blevet tid til at løfte sløret for titlen på dette års musicalhit på Det Kongelige Teater.

Vi afslører musicaltitlen ved et lanceringsevent i Operaen 21. marts kl. 9.30.
Operachef Elisabeth Linton vil præsentere årets musical og hele det stjernespækkede cast. Flere af de medvirkende vil være til stede ved arrangementet, og vi kan allerede nu næsten afsløre en fra castet: Hendes fornavn begynder med M og efternavnet slutter på Lucia ... Arrangementet vil også byde på en smagsprøve på musikken fra forestillingen.

Hvis du ønsker at deltage i præsentationen, skal du blot tilmelde dig og evt. fotograf på presse@kglteater.dk senest fredag den 17. marts.

Det vil være muligt at få interview og tage billeder og video af de medvirkende ved fotovæg, hvor der også vil være udvalgte rekvisitter til rådighed.

Hvor og hvornår
Tirsdag den 21. marts kl. 09.30 i Operaens foyer. Dørene åbner kl. 9.

Program kl. 09.30 – 10.30
Morgenkaffe og croissanter
Præsentation af titel og cast
Mød kunstnerne

Vi glæder os til at se dig!

Kontakter

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Solodanser Stephanie Chen Gundorph modtager Hans Becks Mindelegat22.5.2024 15:54:28 CEST | Pressemeddelelse

I dag har solodanser Stephanie Chen Gundorph modtaget det prestigefyldte Hans Becks Mindelegat på 30.000 kr. Legatet er uddelt med følgende motivation: "Stephanie Chen Gundorph er en danser med et helt særligt talent, der har beriget publikum med sin indlevelse, teknik og udtryk. Hans Becks Mindelegat er oprettet til minde om balletmesteren, der især gjorde sig bemærket ved at sikre Bournonvilles balletter for eftertiden, og Stephanie er som barn af teatrets balletskoler i Odense og siden København en fornem eksponent, også for den særlige stil, Bournonvilles balletter danses i." Om Stephanie Chen Gundorph: Født: 1993 Nationalitet: Dansk Uddannelse: Den Kongelige Balletskole i Odense og København Karriere: Stephanie blev optaget som aspirant ved Den Kongelige Ballet i 2010, blev medlem af corps de ballet i 2012, forfremmet til solist i 2019 og til solodanser i 2022. Tidligere modtagere af Hans Becks Mindelegat inkluderer prominente dansere som Vivi Flindt, Silja Schandorff og Caroline

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye