STARK Danmark

XL-BYG Faxe Trælast & Proffcenter bliver del af STARK-kæden 

Del
Ejerne af XL-BYG Faxe Trælast & Proffcenter har solgt forretningen til byggecenterkæden STARK. Trælastens direktør fortsætter, og skal sammen med STARK videreudvikle forretningen og styrke positionen på Sydsjælland med endnu bedre service af de lokale håndværkere.

STARK overtager XL-BYG Faxe Trælast & Proffcenter fra den nuværende ejer Erik Krog-Meyer, der har ejet hovedparten af virksomheden siden 2006 samt Lars Zacho, der er medejer og direktør for forretningen. Lars Zacho fortsætter som trælastdirektør, når forretningen fra den 22. februar bliver til STARK Faxe.  

- Vi er stolte over, at Erik og Lars har valgt at sælge til os, fordi de mener, at vi kan være med til at videreudvikle og styrke forretningens stærke lokale position. Nu glæder vi os til at bygge videre på de gode, lokale relationer og tilbyde områdets håndværkere alle de fordele, som det giver at blive en del af STARK-kæden. Vi ser et stort potentiale i at komme til en del af Sydsjælland, hvor vi længe har ønsket at etablere os, og hvor vi kan skabe synergier med vores forretning i Køge og den kommende forretning i Næstved, siger salgsdirektør i STARK Mads Brejnholt Madsen.  

Vil styrke kundeservice  

Ønsket om udvikling og endnu bedre kundeservice var de primære argumenter for at sælge til STARK, fortæller Faxe Trælast & Proffcentersdirektør Lars Zacho:  

- Ved at blive en del af STARK-kæden kan vi tilbyde vores kunder et endnu bredere varesortiment og bedre logistikløsninger. Vi kan gøre kundernes arbejdsdag lidt lettere, og på den måde styrke vores stærke relationer til områdets håndværkerne. Samtidig fortsætter både mine medarbejdere og jeg, så overgangen til nyt ejerskab bliver let og smidig for alle vores kunder, siger han.  

Med en forretning i Faxe styrker STARK sin tilstedeværelse på den sydlige del af Sjælland. Tidligere i år overtog byggecenterkæden en forretning i Nakskov og senere i år begynder byggeriet af en ny STARK-forretning i Næstved.    

- Vi ser muligheder i området, der ligger godt mellem København mod nord, Næstved mod vest og Lolland og Falster mod syd. Vi ser også synergier med vores forretning i Køge, der udgør et stort vækstområde syd for hovedstaden. Det giver et spændende potentiale for forretningen i Faxe, og det glæder vi os til at arbejde videre med sammen med vores nye kollegaer, siger regionsdirektør i STARK, Lasse Frederiksen.   

Del af vækststrategi  

Med overtagelsen af XL-BYG Faxe Trælast & Proffcenter forfølger STARK sin strategi om at vokse gennem opkøb og organisk vækst: Sidste år åbnede STARK forretning nummer to på Bornholm, overtog den sønderjyske VA-specialist Arnum Rør og indviede Grønlands største forretning i Nuuk. Hertil kommer overtagelsen af XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet tidligere i år. 

Målet er at blive håndværkernes foretrukne byggepartner ved at tilbyde dem den bedst mulige service gennem stærk, lokal tilstedeværelse og stor kædekraft.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Danmark

STARK Danmark
STARK Danmark
Skanderborgvej 277
8260 Viby J

http://www.stark.dk

Om STARK 
STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med 86 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med ca. 12.500 medarbejdere i Norden og Tyskland og en omsætning på ca. 45 mia. DKK er en førende leverandør af byggematerialer i Nordeuropa. 

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye