Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

PRESSEINVITATION 24. februar: Statsministeren og den ukrainske ambassadør deltager ved markering af årsdagen for Ruslands invasion af Ukraine på Københavns Rådhus

Del
Fredag den 24. februar kl. 14.00-15.00 markeres Ruslands invasion af Ukraine på Københavns Rådhus med deltagelse fra blandt andet statsminister Mette Frederiksen og den ukrainske ambassadør Mykhailo Vydoinyk.

Den 24. februar er det et år siden, Rusland invaderede Ukraine. Det markeres på Københavns Rådhus (Rådhuspladsen 1, 1550 København) på dagen kl. 14.00-15.00.

Til højtideligheden deltager blandt andet statsminister Mette Frederiksen, ligesom der forventes nogle hundrede ukrainere.

Pressen er velkommen – deltagelse kræver akkreditering inden torsdag den 23. februar kl. 12:00 med navn, medie og funktion. Seneste mødetidspunkt for pressen på dagen er kl. 13.45.

Foreløbigt program kl. 14.00-15.00 fredag den 24. februar:

  • Tale ved statsminister Mette Frederiksen
  • Tale ved overborgmester i Københavns Kommune, Sophie Hæstorp Andersen
  • Indslag fra Sankt Annæ Pigekor
  • Tale ved beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune, Jens-Kristian Lütken
  • Tale ved Ukraines ambassadør, H.E. Mykhailo Vydoinyk
  • Indslag fra det ukrainske kor Ukrainian Soul
  • Reception med rådhuspandekager

Kontakter

Kontakt for akkreditering, spørgsmål eller kontakt til borgmestre i Københavns Kommune:


Martin Hessellund Petersen
Pressekonsulent, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Københavns Kommune


Mobil 21 75 31 38
E-mail x48r@kk.dk

Information om Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune Beskæftigelses- og IntegrationsforvaltningenFølg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Offentliggørelse af whistleblowerordningens konklusionsrapport om forhold i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen26.4.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Som led i varetagelsen af whistleblowerordningen har Borgerrådgiveren i Københavns Kommune modtaget og fulgt op på i alt syv indberetninger vedrørende forhold i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Indberetningerne blev modtaget i perioden 26. januar til 25. februar 2022. De syv indberetninger angik forhold med relation til den daværende beskæftigelses- og integrationsborgmester. Citat fra Henrik Lund, administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune: ”Jeg er glad for, at vi nu har fået undersøgt de forhold, der tidligere har fundet sted i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Rapporten rejser kritik af blandt andet forskelsbehandling og et hårdt og dårligt arbejdsmiljø, som ikke har været sundt, og som ikke skulle have fundet sted. Det er vigtigt, at vi i forvaltningens nuværende ledelse kigger på, hvad vi i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen kan lære af det forløb, som whistleblowerordningens rapport afdækker, så

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye