Udenrigsministeriet

Ny podcast: Ukraine indefra

Del
I denne udgave af ”Ambassadørerne” skal vi til Ukraine og tale med Ole Egberg Mikkelsen, der er Danmarks ambassadør i Kyiv.

Årsdagen for den brutale russiske invasion af Ukraine er lige om hjørnet, og siden 24. februar sidste år har mange tusinde ukrainere mistet livet. Over 500.000 ukrainere er en del af de væbnede styrker, og mange af dem er ved fronten. Millioner af ukrainere er enten internt fordrevne eller flygtet fra Ukraine. Hovedstaden Kyiv og andre store byer bliver angrebet med missiler og droner, og der er omfattende afbrydelser af el, vand og varme over hele landet. Vi skal for det første høre om, hvordan det er at leve i et land under en russisk invasion – både som udsendt for Danmark og som ukrainer. Vi skal også tale om den internationale og danske hjælp og støtte og høre om den ukrainske befolkning føler de har glæde af den. Endelig skal vi kigge lidt i krystalkuglen. Hvad tror ukrainerne at 2023 bringer, og hvad siger ambassadøren?

Hent den her i Podcast til din iPhone.
Find "Ambassadørerne" på Soundcloud her.
Du kan også lytte til "Ambassadørerne" på Spreaker her.
Eller hos Google Podcasts

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye