7-Eleven Danmark

7-Eleven opruster med stærk grøn kommunikations-profil

Del
Fotokreditering: Miklos Szabo
Fotokreditering: Miklos Szabo

Danmarks største convenience-kæde har ansat Annette Juhler Kjær i en nyoprettet stilling som chef for kommunikation, CSR og Public Affairs.

Det sker ud fra et erklæret mål om at styrke 7-Elevens position som danskernes foretrukne valg, når de vil spise både sundt og lækkert – og gerne vil gøre det med god samvittighed.

-Vi er allerede rigtig gode til at tilbyde vores kunder præcis dét, som rigtig mange ønsker sig, når de handler på farten i en travl hverdag. Hos os kan de købe mad og drikke med god samvittighed – både i forhold til deres egen sundhed, men også i forhold til bæredygtighed og socialt ansvar, siger Jesper Østergaard, CEO, 7-Eleven Reitan Convenience Danmark

- Kunderne er glade for 7-Eleven, men det er ikke alle, der ved, at vi driver forretning ud fra solide værdier om at være en socialt ansvarlig virksomhed med fokus på bæredygtighed og grøn innovation. Det er et vigtigt budskab for os, som vi gerne vil dele med vores kunder.

-Det er en klar ambition, at 7-Eleven skal rykke endnu stærkere på den grønne, og bæredygtige agenda. Med Annette ombord får vi ikke alene en stærk kommunikator hos 7-Eleven. Annette har både solid retail-erfaring og politisk indsigt. Det er et rigtig godt match, og vi glæder os til samarbejdet.

Annette Juhler Kjær er ligeledes begejstret for igen at arbejde med social ansvarlighed og grøn omstilling i øjenhøjde. Som medlem af topledelsen i Salling Group var kommunikation, public affairs og CSR også hendes ansvarsområder, mens hun som kontorchef i Miljøministeriet havde ansvar for strategi og kommunikation.

-Det er præcis i krydsfeltet mellem forbrugernes dagligdag og de kæmpestore udfordringer vi som samfund har med klima, socialt ansvar og diversitet, at vi for alvor kan rykke, siger hun.

-De modigste og dygtigste virksomheder er i stand til at løfte opgaven, hvis de lykkes med at gøre livet lettere for alle os forbrugere, som gerne vil leve lidt mere grønt og tage ansvar.

7-Eleven er sådan en virksomhed. De er allerede rykket med alternativer, som er sundere og klimaklogere mad på hylderne, en aktiv holdning til inklusion og spændende, innovative partnerskaber med små iværksættere.

-Jeg glæder mig til at dele den fortælling med kunderne sammen med vores dygtige købmænd, der driver deres og vores forretning og har den daglige kontakt med rigtig mange danskere, siger Annette Juhler Kjær. Convenience er i vækst, det stopper aldrig, for det handler også om den service og de muligheder, som vi kan give kunderne.

-Trenden er, at vi alle sammen ”outsourcer” mere og mere af vores liv. Derfor bliver det også stadig vigtigere, at erhvervslivet tager ansvar og går foran, så det bliver en reel mulighed for os at tage personligt ansvar i dagligdagen – både for vores egen sundhed og for verden omkring os.

Kontakter

Billeder

Fotokreditering: Miklos Szabo
Fotokreditering: Miklos Szabo
Download

Information om 7-Eleven Danmark

7-Eleven Danmark
7-Eleven Danmark
Buddingevej 195
2860 Søborg

  • 7-Eleven i Danmark drives af Reitan Convenience Denmark A/S, som er en del af Reitan Retail, en af Skandinaviens ledende aktører indenfor dagligvarer, brændstof, og convenience-handel.
  • 7-Eleven etablerede sig i Danmark i 1993 med åbningen af sin første butik på Trianglen, Østerbro i København.
  • 7-Eleven har i dag 179 butikker fordelt rundt i Danmark og er således til stede både i de store byer samt i provinsen, på DSB-togstationer og i Københavns lufthavn.
  • 7-Eleven Danmark vandt i 2019 prisen for verdens bedste convenience-koncept og blev hædret med den prestigefulde ”NACS International Convenience Retailer of the Year Award”.

Følg pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

7-Eleven Danmark samler kædens købmænd og butikschefer til Rigsmøde for blandt meget andet at lade leverandørerne præsentere fremtidens bud på sunde snacks og klimavenlig mad på farten. Upcycling af fødevarer kan blive et væsentligt bidrag til den grønne omstilling. Og det er afgørende for mange kunder.28.3.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tirsdag d. 28. marts vil messeområdet på Comfort Hotel i Københavns Lufthavn dufte af lækre madvarer og nybagte brød, som alle har det til fælles, at de ikke bare er nemme og hurtige tilbud til sultne maver hos 7-Elevens kunder. De vil også gøre det lettere for danskerne at være med i den grønne omstilling. Mindre madspild, grøn omstilling og upcycling af biprodukter fra madproduktion er en hverdag, der venter kunderne. Det gælder alt fra chokoladebarer og croissanter til nye håndæltede surdejsbrød og boller i 7-Eleven, der er Danmarks største convenience-kæde målt på salg af mad. Står det til 7-Eleven, skal de nye madvarer på hylderne ikke bare smage godt, men også være vigtige og værdifulde sidegevinster, der kan bidrage positivt i klimaregnskabet. ”Hvis det skal være rigtig godt, så skal både du og klimaet blive glad, når du spiser og nyder nem og lækker mad,” lyder målsætningen, men hvordan smager det? Og vil kunderne og købmændene med på rejsen? Tirsdag samles 244 7-Eleven købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum