Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

FerieCamp: Kom til dans, parkour, kampsport og meget andet i vinterferien

Del
Der er leg, bevægelse og socialt samvær på programmet, når FerieCamp åbner dørene for et væld af aktiviteter for børn og unge i vinterferien. Det koster ikke noget at være med.

Har du lyst til at prøve kræfter med streetart, dans, kampsport, basket eller noget helt femte? Så kan du godt begynde at glæde dig.

Vinterferien står nemlig for døren, og det betyder traditionen tro, at kulturhuse, idrætsfaciliteter og foreninger inviterer børn og unge i alle aldre til FerieCamp med idræt, leg og kreative værksteder over hele byen, og dermed introducerer børn til deres mange tilbud.

I vinterferien afholdes der FerieCamp i ni bydele fordelt over hele København fra mandag d. 13. februar til og med fredag d. 17. februar. Her er der mange forskellige aktiviteter på programmet, blandt andet kageværksted, trampolin, dans, rulleskøjter og parkour.

Der er desuden mulighed for at prøve kræfter med Kampsport i det nyligt indviede Kampsportens Hus i Bispebjerg, hvor foreningerne SIAM Athlete Nation og Nørrebro Taekwondo inviterer til FerieCamp.

Og på Indre Nørrebro afholder foreningen ElStudio en dansecamp kun for piger. Her kan piger være med til mange forskellige former for dans – og alle kan være med, uanset om man er nybegynder eller øvet. Det foregår i Korsgadehallen.

Det koster ikke noget at deltage i aktiviteterne og kræver ikke tilmelding at være med – medmindre andet fremgår af programmet.

Om FerieCamp i vinterferien:

  • FerieCamp er Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge. Der er FerieCamp i de fem store skoleferier.
  • FerieCamp i vinterferien foregår fra mandag d. 13. februar til fredag d. 17. februar 2023.
  • Aktiviteterne er for børn og unge mellem 3 og 17 år. Bemærk, at der kan være aldersbegrænsning på aktiviteterne, i så fald vil det fremgå af de enkelte programmer
  • Aktiviteterne kræver ikke tilmelding medmindre andet står i programmet.
  • I vinterferien er der 10 forskellige FerieCamps i ni bydele fordelt i hele København: Tingbjerg, Bellahøj, Bispebjerg, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, Sydhavnen og Østerbro.
  • Der er blandt andet basket, kageværksted, trampolin, svømning, dans i alle afskygninger, parkour, kampsport, rulleskøjter og streetart på programmet
  • Se programmerne på feriecamp.dk

Kontakter

For yderligere information kontakt: Kultur- og Fritidsforvaltningens pressetelefon: 33 66 23 45

Billeder

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommunes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye