Næstved Bibliotek og Borgerservice

Foredrag med klimapsykolog Solveig Roepstorff

Del
Torsdag den 23. februar kl. 19.00-21.00 kan du på Næstved Bibliotek høre et tankevækkende foredrag med klimapsykolog Solveig Roepstorff. Hun sætter fokus på det ubehag, klimakrisen har medført hos mange.
Solveig Roepstorff. Credit: Solveig Roepstorff
Solveig Roepstorff. Credit: Solveig Roepstorff

Forfatter og klimapsykolog Solveig Roepstorff sætter i sin bog “Klimapsykologi” (2022) ord og begreber på det klimaubehag, klimakrisen har medført hos mange.

I oplægget vil hun med baggrund i psykologisk forskning blandt andet forklare, hvorfor mange af os, trods gode intentioner, fortsætter vores liv, som om intet var hændt. Hun vil også komme med bud på, hvordan den samme viden kan pege på mulige veje ud af handlingslammelse og ind i handlende fællesskaber, hvor vi sammen kan gøre en forskel i forhold til klimakrisen.

Fra overvældelse til handling
Hør hvordan vi kommer videre fra at være overvældede af den uoverskuelige krise, til en position hvor vi kan lære at håndtere den og kan gøre en forskel for os selv og klimaet.

Der vil være kaffe og vand til arrangementet. Tag gerne egen kop med, så vi bruger færre papkrus.

Foredraget afholdes i samarbejde med Grøn Omstilling. Det foregår torsdag den 23. februar kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Kontakter

Billeder

Solveig Roepstorff. Credit: Solveig Roepstorff
Solveig Roepstorff. Credit: Solveig Roepstorff
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye