Ishøj Kommune

Ishøj Kommune har ansat ny centerchef for Voksne og Velfærd

Del
Anne Kirstine Svanholt bliver ny centerchef for Voksne og Velfærd pr. 1. marts i Ishøj Kommune. Hun kommer fra en stilling som udførerchef i socialafdelingen i Frederiksberg Kommune
Anne Kirstine Svanholt
Anne Kirstine Svanholt

”Med Anne Kirstine får Ishøj Kommune en erfaren leder med vilje til at inkludere medarbejdere, borgere og pårørende i løsningen af de mange store og komplekse velfærdsudfordringer, som vi står over for i de kommende år,” siger velfærdsdirektør Alberte Bryld Burgaard.

Anne Kirstine Svanholt kommer fra en stilling som udførerchef på voksenområdet i socialafdelingen i Frederiksberg Kommune. Før det var hun centerchef i socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Udover praktisk hands-on ledelseserfaring fra den kommunale verden, har Anne Kirstine Svanholt også en stærk teoretisk viden fra sin tid som erhvervsforsker, hvor hun skrev en ph.d. om styring og ledelse på det sociale område i kommunerne.

Vil styrke samarbejde på tværs

I Ishøj Kommune får Anne Kirstine Svanholt udover voksenområdet også ansvar for ældre- og sundhedsområdet, og den udfordring glæder hun sig til.

”Jeg har en tro på, at der er rigtig meget at hente ved at få de tre områder til at arbejde godt sammen på tværs, fordi der er mange snitflader – også for at undgå, at borgere falder ned mellem to stole. Derfor vil jeg som leder have fokus på sætte en klar og tydelig retning, og i tæt dialog med medarbejdere, borgere og pårørende skabe tværgående sammenhæng og en tillidsfuld kultur,” fortæller Anne Kirstine Svanholt og tilføjer:

”Min erfaring er, at høj psykologisk tryghed er et vigtigt fundament for at skabe velfærdsløsninger på områder med høj kompleksitet. Vi er afhængige af hinanden, hvis vi skal finde gode og innovative løsninger til de mange store og komplekse velfærdsudfordringer som blandt andet flere ældre, mangel på arbejdskraft og ulighed i sundhed.”

Kommune med et stærkt fællesskab

Ishøj er en lille kommune med nærhed og et stærkt lokalt fællesskab, og det glæder Anne Kirstine Svanholt sig til at blive en del af.

”På mine besøg i Ishøj var det tydeligt, at folk kendte hinanden og havde let ved at falde i snak, når de mødtes i elevatoren i bycenteret. Den nærhed og det fællesskab tiltrækker mig,” fortæller Anne Kirstine Svanholt.

Til stillingen som centerchef for Voksne og Velfærd var der flere velkvalificerede ansøgere, men at det blev Anne Kirstine Svanholt, der fik jobbet, var ikke et svært valg, fortæller Alberte Bryld Burgaard.

”Udover at erfaringen og de faglige kvalifikationer var på plads, skinnede Anne Kirstines rolige og rummelige personlighed også igennem. Derfor var vi ikke i tvivl. Nu glæder vi os til, at hun starter, og jeg ser frem til et givende og inspirerende samarbejde, ” siger Alberte Bryld Burgaard.

Billeder

Anne Kirstine Svanholt
Anne Kirstine Svanholt
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye