Brian får fornem anerkendelse blandt flere end 500 ledere i ISS Danmark
ISS Danmark har tidligere i denne måned afholdt deres årlige lederkonference, hvor 54-årige Brian Frantsen, der til daglig bor i Kirke Hyllinge, blev kåret som årets leder i et meget stærkt felt blandt flere end 500 ledere på tværs af hele den danske organisation.
Brian Frantsen har taget en lidt atypisk vej mod ledergerningen, da han oprindeligt er uddannet kok, inden han tog en kandidatuddannelse fra CBS. Han bruger til dagligt bruger sine kompetencer som segmentdirektør i ISS Danmarks afdelinger for Food Hygiene og Food & Beverage, hvor han har det daglige ansvar for mere end 700 medarbejdere, der tæller mere end 40 nationaliteter.
Det kræver lederskab, når medarbejderne taler mange forskellige sprog, og de arbejder på mange forskellige lokationer. Og her lyser Brian Frantsen ekstra meget op med sit lederskab, hvor han har ydet en ekstraordinær indsats i løbet af det seneste år.
I indstillingen for prisen som årets leder står der blandt andet:
”Brian er en meget synlig, engageret, inkluderende og motiverende leder, som er en god rollemodel. Han møder gerne op på slagterierne på alle tider af døgnet, og giver ’en ekstra hånd med’ og bliver klogere på driften og eventuelle driftsmæssige udfordringer. Brians lederskab har meget stor positiv indflydelse på Food Hygiene, Food & Beverage og på selve kundeoplevelsen,” og det lyder videre:
”Brian er en meget engageret leder, som leverer en imponerende indsats og resultater i vores Food Hygiene og Food & Beverage afdeling. Han er god til at håndtere stor kompleksitet og få fundet værdiskabende løsninger herpå, som giver værdi for de kunder han har ansvaret for og for ISS.”
Det er en tydeligt stolt og ydmyg vinder af den fornemme anerkendelse som årets leder i ISS Danmark.
”Jeg sætter meget stor pris på denne anerkendelse, som jeg selvfølgelig er ekstremt stolt af at modtage. Særligt fordi det er alle medarbejdere i ISS, der kunne stemme – ikke kun vores øverste ledelse. Men det skal ikke kun handle om mig, men derimod alle de medarbejdere jeg samarbejder med til dagligt. For uden dem har det slet ikke kunne lade sig gøre, at jeg har fået prisen som årets leder. Så det er indirekte også en pris til dem. Resultater og succes kan sjældent måles på et enkelt menneske, og det kan det så afgjort heller ikke i dette tilfælde,” siger Brian Frantsen og uddyber:
”Jeg er også rigtig glad for, at min ledelsesstil bliver taget godt imod af mine medarbejdere og lederkolleger. Jeg tror på, at med transparens, troværdighed og tillid er der et godt fundament til at skabe resultater i fremtiden.”
I sin nye rolle som segmentdirektør har Brian Frantsen på relativt kort tid formået at etablere en tæt og tillidsfuld relation til den kunde, som han er ansvarlig for gennem en unik forståelse for den pågældende kundes behov.
Det kræver lederskab at lede og fordele ISS’ indsatser hos vores mange kunder for at kunne levere førsteklasses serviceoplevelser – hver dag. Og det forstår Brian til fulde. Derfor har han fået anerkendelsen som årets leder i ISS Danmark.
Om Brian Frantsen:
Brian Frantsen er 54 år og bor i Kirke Hyllinge. Han er uddannet kok og har siden 1995 arbejdet i ISS med undtagelse af halvandet år, hvor han kort var i en anden servicevirksomhed. Han har haft mange forskellige lederroller indenfor food services i ISS. Privat er Brian gift med Gitte og de har sammen to drenge, Simon og Bjørn.
Billeder
Information om ISS Danmark
Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark
ISS vinder trecifret millionaftale med global life science-virksomhed i Danmark26.11.2024 07:30:00 CET | Pressemeddelelse
Fra begyndelsen af 2025 skal servicevirksomheden ISS sikre rene og sterile faciliteter samt en række øvrige services hos en førende global life science-virksomhed på deres hovedkontor og produktionsfaciliteter i Danmark. Den nye aftale har en samlet værdi på et trecifret millionbeløb og løber frem til 2029.
ISS tidobler mængden af bælgfrugter på tallerkenen i deres kantiner21.10.2024 09:17:16 CEST | Pressemeddelelse
De omkring 40.000 spisende gæster i ISS’ danske kantiner får i gennemsnit serveret 25 g. bælgfrugter dagligt gennem frokosten, og det er væsentlig højere end de 2-5 g. bælgfrugter, som danskerne i gennemsnit får. Alligevel vil ISS øge mængden af bælgfrugter markant de kommende år. Med deres indtræden i Bælgfrugtspartnerskabet - og en række initiativer i virksomhedens kantiner - ønsker ISS at få danskerne til at spise langt mere af den næringsrige og klimavenlige fødevare.
ISS skal løfte frokostoplevelsen for 1100 medarbejdere i Visma House i Carlsberg Byen4.9.2024 09:21:45 CEST | Pressemeddelelse
Servicekoncernen ISS har indgået en stor aftale med Visma Danmark og skal de næste tre år levere appetitvækkende og bæredygtige madoplevelser til de omkring 1100 medarbejdere, der arbejder i Visma House i Carlsberg Byen. Aftalen kommer i slipstrømmen på en aftale om rengøringsydelser, der trådte i kraft den 1. august. I alt har aftalerne med Visma en samlet værdi på et tocifret millionbeløb og løber frem til 2027.
Stigning i andelen af økologi på tværs af ISS’ 180 kantiner15.7.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Servicekoncernen ISS har med en dedikeret indsats i løbet af de seneste to år øget andelen af økologiske fødevarer med over 10 pct. på tværs af koncernens 180 kantiner, så knap 40 pct. af alle måltider, nu er lavet på økologi.
Kasserede lagner og duge bliver til 10.000 kokkejakker i ISS4.7.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Servicekoncernen ISS har indledt et nyt samarbejde med Textilia, som står bag tøjkonceptet Textilia Upcy, som genanvender kasserede lagner og duge til at producere nye brugbare tekstiler, om 10.000 nye kokkejakker til deres ca. 700 kokke og madprofessionelle.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum