FORCE Technology

Køb styrker FORCE Technologys inspektions- og certificeringsydelser til grøn omstilling

Del
FORCE Technology overtager medarbejdere og aktiviteter i Kiwa Inspecta A/S med virkning pr. 1. februar 2023. Hermed styrker FORCE Technology sin position som førende udbyder af inspektionsydelser indenfor NDT-, svejse- og trykområdet.

Den grønne omstilling stiller ambitiøse krav til udbygning og ombygning af den danske energiinfrastruktur. Øget udbygning af offshore vind, nye energiøer og etablering af Power-to-X-anlæg forudsætter, at den nye energistruktur kan etableres sikkert og effektivt. FORCE Technology har årtiers erfaring med inspektion og certificering af energianlæg og kender indgående den danske energiinfrastruktur, der skal være rygraden i, at Danmark nu allerede i 2045 skal være CO2-neutral.

”Vi ser allerede nu, at mangel på energiteknologisk arbejdskraft hindrer en grøn omstilling i et tilstrækkeligt højt tempo”, fortæller Jesper Haugaard, bestyrelsesformand i FORCE Technology.

”Som GTS-institut er vores vision at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og overtagelsen af aktiviteterne og særligt de kompetente medarbejdere er et vigtigt skridt mod at indfri vores vision”, siger han.

FORCE Technology beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere og har som et af nordens førende teknologiske serviceinstitutter en omfattende infrastruktur af test- og prøvningsfaciliter, der er afgørende for flere danske styrkepositioner som f.eks. vindsektoren, den maritime industri og life science-sektoren.

”Både nye og nuværende kunder vil med overtagelsen opleve, at vi kan betjene endnu flere, endnu bedre med øget fleksibilitet og kapacitet, som markedet efterspørger i en tid med knaphed på fagtekniske ressourcer”, siger Hanne Christensen, CEO i FORCE Technology.

”Vores kunder vil få gavn af de synergier, som overtagelsen medfører, hvor f.eks. automatiserede og digitale inspektionsydelser vil styrke deres konkurrenceevne og give dem adgang til en bred vifte af kompetencer og faciliteter indenfor f.eks. materialeområdet”.

Kontakter

Information om FORCE Technology

FORCE Technology
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby

43 25 00 00https://forcetechnology.com/

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

Følg pressemeddelelser fra FORCE Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FORCE Technology

Presseinvitation: Verdens største lukkede MEGA loop bliver indviet i Vejen8.5.2023 15:21:31 CEST | Pressemeddelelse

Den 12. maj bliver MEGA loop indviet. Det er verdens største lukkede loop til kalibrering af industrielle flowmålere. Loopet ligger i Vejen i Jylland, og det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology. MEGA loop kan også håndtere kalibrering med brintblandinger, som er en væsentlig forudsætning for at være parat til at indgå i ambitionen om udbredelsen af Power-to-X i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye