Erhvervshus Midtjylland

Tid for opkvalificering inden for byggeriet?

Del
Aktiviteterne i byggebranchen er bremset hårdt op. Hver dag i 2022 gik to virksomheder konkurs og derfor bør byggebranchen styrke sin forretning ved at efteruddanne sine ansatte og udnytte den stille periode optimalt.

Mange virksomheder mærker energikrisen, og deres drift er påvirket af den. Derfor holder Erhvervshus Midtjylland, Pension Danmark og Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord et webinar den 7. februar, hvor de giver byggevirksomheder en introduktion til, hvordan virksomhedsejere aktivt kan bruge opkvalificering, som et virkemiddel til at deres virksomhed står stærkere i fremtiden:

”Mange byggevirksomheder er desværre ramt af tilbagegang i aktiviteter. Derfor kan det lige nu være en oplagt mulighed for dem at fokusere på opkvalificering af medarbejderne, så de kan varetage nye og flere opgaver i fremtiden. Det kunne f.eks. være opkvalificering ift. digitalisering eller hvordan man imødegår de stigende krav om bæredygtighed og grøn omstilling. På webinaret får virksomhedsejerne indblik i de mange muligheder, der er for at deltage i kompetenceudviklingsaktiviteter med forskellige muligheder for støtte”, siger Erik Krarup, direktør for Erhvervshus Midtjylland.

Virksomheden Kimbo Huse fortæller ligeledes om deres konkrete erfaringerne fra et opkvalificeringsforløb - herunder hvad opkvalificeringsforløbet har givet dem, og hvordan de greb processen an.

På webinaret kan byggevirksomheder blive klogere på, hvad Erhvervshus Midtjylland, Pension Danmark og Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord kan hjælpe med. Pension Danmark, som administrerer Bygge- og Anlægsfonden, vil fortælle hvilken hjælp man kan få, hvis man som virksomhedsejer ønsker at igangsætte opkvalificering af sine medarbejdere:

”Mange byggevirksomheder ved ikke, at der er hjælp at hente hos forskellige aktører. Det budskab vil vi gerne ud med, og derfor er vi gået sammen, så vi kan hjælpe virksomhederne bedst muligt og give overblik over de forskellige muligheder for opkvalificering”, siger Anders Stryhn, Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord.

Få indblik i hvordan du griber opkvalificering af dine medarbejdere an på webinaret, der afholdes den 7. februar kl. 8.15 – 9.00.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N

http://www.erhvervshusmidtjylland.dk

Vi kan være din uvildige sparringspartner
Vores rolle er ikke at fortælle dig, hvad du skal gøre. Det kalder vi nemlig rådgivning. Men du kan bruge os som en uvildig sparringspartner, du kan vende dagligdagen og fremtiden med. Et udefra og ind syn er nemlig altid en god ide.

Vores konsulenter kender de udfordringer, du som virksomhedsejer og -leder står i. Og står til rådighed, når du skal træffe små og store beslutninger om din virksomhed, så du ikke står alene.

Du bestemmer selv hvor lidt eller meget tid, vi skal bruge sammen. Og i hvilken grad vi skal involvere os. Det er din business.

Vi er her bare for at hjælpe.

Ring på 70220076 eller book et møde med en konsulent her 

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye