Ishøj Kommune

Børneteater med personlig højttaler

Del
Lydkompasset er navnet på et helt særligt arrangement med eksperimenterende musik og lydfortællinger for børn i alderen 4-8 år. Oplev det i Kulturium Musikteater i Ishøj den 11. februar kl. 13 eller 14.30

Der er tale om en elektroakustisk teateroplevelse for de 4-8 årige. Med en personlig højttaler tæt på kroppen, føres børnene på en lytterejse tilbage i farmors minder, hvor katte leger fangeleg mellem børnene.

Luftpandekager flyver rundt i rummet, stemmer fra fortiden stikker af, og vi må ud på havet, ind i hekseskoven, og helt tilbage til stilheden, før vi finder ud af, at minderne er inde i os selv, og vi ikke skal være bange for at sætte dem fri.

Lyde fra kagedåser

Teaterproducenten ’Østerlyd’ lader lyde fra kagedåser danne afsæt for et fokus på kvaliteterne i det at sanse lyde og dele oplevelsen af dem. ”Min farmor samlede på lyde” siger Kirsten Østergaard Pallesen, der står bag Lydkompasset sammen med Ane Østergaard.

Dåserne er gemmesteder for farmorens lyderindringer. På låget af dåserne står der, hvilken lyd, der er i dåsen.

Ane sidder i baggrunden og styrer lydene. Hun søger for, at publikum kan høre dem i rummet, men også at lydene bevæger sig ud i de nummererede højttalere, publikum har hængende om halsen. Hver højttaler har et nummer. Det er ikke sikkert, at den lyd, som er i fokus, dukker op i alles højttaler. 

Kontakter

Kulturium Musikteater, telefon 61 93 64 30

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye