Krigsmuseet

Få pulsen op på Krigsmuseet i vinterferien

Del
I vinterferien kan hele familien prøve sjove, militære øvelser på Krigsmuseet, når aktiviteten ’Fit for Fight’ løber af stablen i Christian 4.’s gamle tøjhus.

Hvem er familiens hurtigste, stærkeste og mest udholdende? Kan dine børn lave flere lunges end dig? Er mor eller far bedst til at skyde med Nerf Guns? Og hvem i familien kan lave flest armbøjninger?

Få svaret til 'Fit for Fight' på Krigsmuseet i vinterferien - der er lagt op til en sveddryppende oplevelse for hele familien.

I sjove, militære øvelser skal I udfordre jeres fysik og hinanden.

Undervejs skal I kæmpe med og mod hinanden. Styrke er ikke nok. I skal også kunne holde hovedet koldt og hjælpe hinanden, hvis opgaverne skal løses.

Hver familie får et Fit for Fight-pas, hvor I kan skrive jeres tider ned og se hvem i familien, der klarede sig bedst. Til sidst kan I skrive jer på Krigsmuseets pointtavle og måle jeres score med andre familiers. Hvem ved - måske er det netop jer, som bliver vinterferiens topscorer.

Alle kan deltage! I skal bare komme i tøj, I kan bevæge jer i.  

Det koster ikke noget at deltage i Fit for Fight, når entrebilletten er betalt – og børn under 18 år er gratis.

Information:

Hvornår: 11-19. februar 2023, fra kl. 10.15 til 15.00 (Sidste start er kl. 14.) – museet er åbent fra 10.00-17.00

Pris: Entrebillet 95 kr. Børn under 18 år er gratis (inkluderer en medalje og et familie Fit for Fight-pas)

Hvor: Krigsmuseet, Tøjhusgade 3, 1220 København K

Arrangementet anbefales til familier med børn i alderen 8-12 år. Børn skal være i følgeskab med en voksen.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Krigsmuseet

Krigsmuseet
Krigsmuseet
Tøjhusgade 3
1220 København K

41 20 60 80http://krigsmuseet.dk

På Krigsmuseet kommer du tæt på Danmarks krige og krigshistorie.I vores udstillinger kan du rejse med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforske historierne om 21 danske krige de seneste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

Følg pressemeddelelser fra Krigsmuseet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krigsmuseet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye