TryghedsGruppen

Hver fjerde skal til valg: Tryghed og bonus er på stemmesedlen

Del
Hvad er vigtigt for, at du føler dig tryg, hvor du bor? Det skal 320.000 borgere i Region Midtjylland tage stilling til, når de kan stemme til TryghedsGruppens valg.

Skal der opsættes flere hjertestartere? Skal den lokale café for udsatte unge have støtte? Skal der udbetales bonus til TryghedsGruppens medlemmer?

Det kan hver fjerde borger i Region Midtjylland være med til at bestemme, når de fra 23. januar skal vælge, hvem der skal repræsentere dem i TryghedsGruppens repræsentantskab.

51 kandidater stiller op til 16 pladser, og de, der bliver valgt, får bl.a. indflydelse på, hvilke lokale projekter der skal have støtte, og hvor meget der skal udbetales i bonus til medlemmerne.

”Det er nu, vores mange medlemmer i Region Midtjylland kan gøre deres indflydelse gældende ved at stemme på en kandidat til valget. Jeg kan kun opfordre til, at man går ind på vores hjemmeside og finder ud af, hvem man er mest enig med,” siger Jens Bigum, der er formand for TryghedsGruppens repræsentantskab.

Det er kunderne i Tryg, Alka og Trygs samarbejdspartnere, der er medlemmer af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen står bl.a. bag TrygFonden, der er med til at udbrede hjertestartere, sikre kystlivreddere ved strandene og støtte over 100 lokale initiativer årligt i Region Midtjylland.

Medlemmerne bliver kontaktet om valget via e-Boks, mail eller fysisk post, og krydset sættes digitalt. Læs mere om kandidaterne og valget på www.tryghed.dk/valg

Kandidaterne er:  
Anders Sølvsten, Aarhus C Lars Jørgen Østergaard, Risskov
Anja Jensen, Rønde Linda Dandanell Klingenberg, Hinnerup
Anja Romby Hauge, Silkeborg Lise Højmark, Horsens
Benny Kirkegaard, Skive Lissy Kristensen, Skødstrup
Carsten Hindborg Olsen, Randers SV Lotte Broder Jørgensen, Viborg
Cengiz Simsek, Aarhus C Mads Panny, Viborg
Claus Skov Christensen, Randers NV Marianne Bryrup, Aarhus V
Claus Wistoft, Kolind Marianne Kristensen, Sorring
Dan Gram Lykholt, Hørning Marie-Louise Møller Kolbeck, Østbirk
Else Søjmark, Grenaa Martin Mathias Christensen, Aarhus C
Emil Holst Malmberg, Aarhus C Martin Meisler Elmholdt-Svendsen, Holstebro
Erhan Kilic, Tilst Martin Mikkelsen, Odder
Eva Levinsen Højfeldt, Randers SØ Mette Qvistgaard Væggemose, Hinnerup
Fatma Cetinkaya, Randers NV Ninna Møller, Horsens
Fatma Øktem, Aarhus C Ole Arenfeldt Jensen, Højbjerg
Ivan Møller Sørensen, Lemvig Palle Juelsgaard, Risskov
Jens Winther Jensen, Aarhus Rasmus Jensen Schjødt, Hjortshøj
Jesper Skov, Viby J Sara Jørgensen, Ringkøbing
Jesper Vejen Møller, Horsens Simon Hervik Thorsen, Højbjerg
Jonas Bernt Kramer, Horsens Simon Ødegaard Simonsen, Randers NV
Jørn E. E. Nielsen, Ringkøbing Søren Nielsen, Hammel
Karen C. Jørgensen, Aarhus V Tine Brink Henriksen, Risskov
Kenneth Snogdal Jørgensen, Spjald Torben Busk, Horsens
Kim Larsen, Silkeborg Torben Hansen, Randers NV
Kurt H. Jørgensen, Herning Vibs Harkjær Møller, Skanderborg
Kaare Madsen, Tjele  

Nøgleord

Kontakter

Robert NeimanasPressechef

Robert er pressechef i regi af både TryghedsGruppen og TrygFonden og arbejder tværgående med presse og ekstern kommunikation til interessenter inden for såvel den finansielle som den almennyttige sektor.

Tlf:93 94 02 05rob@tryghedsgruppen.dk

Information om TryghedsGruppen

TryghedsGruppen
Hummeltoftevej 49
2830 Virum

45 26 08 26https://www.tryghed.dk/

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetalte sidste år bonus til sine 1,4 mio. medlemmer på i alt ca. 1,1 mia. kr. og uddelte 626 mio. kr. til almennyttige formål.

Følg pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

TryghedsGruppen fik et resultat på 491 mio. DKK i årets første tre kvartaler1.12.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

TryghedsGruppen opnåede et resultat på 491 mio. DKK i årets første tre kvartaler primært som følge af et positivt forsikringsserviceresultat og investeringsresultat i Tryg. Resultatet er væsentligt over sidste års resultat på 9 mio. DKK efter tredje kvartal. Ejerskabsandel øges fortsat TryghedsGruppens ejerandel af Tryg udgjorde 47,2 procent efter tredje kvartal, hvilket er en stigning fra 45,8 procent efter tredje kvartal sidste år. Tryg annoncerede i oktober 2023 et aktietilbagekøbsprogram på 1 mia. DKK. TryghedsGruppen har fortsat et mål om på sigt at øge ejerandelen af Tryg til over 50 procent og deltager derfor ikke i aktietilbagekøbsprogrammet. Det er forventningen, at TryghedsGruppens ejerandel vil stige ca. 0,5 procentpoint som følge heraf. TrygFonden fastholder uddelingsniveau TrygFonden har uddelt 390 mio. DKK i årets første tre kvartaler. Der er afsat en samlet pulje på op til 680 mio. DKK for hele året. TrygFonden fastholder dermed et stabilt og højt uddelingsniveau med mul

TryghedsGruppen fik et resultat på 173 mio. DKK i første halvår 202330.8.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med udgangspunkt i et solidt halvårsresultat for Tryg med både et positivt forsikringsserviceresultat og investeringsresultat opnåede TryghedsGruppen et positivt resultat på 173 mio. DKK i årets første halvår. Det er en forbedring i forhold til sidste år, hvor første halvår gav et resultat på 88 mio. DKK. Ejerskabsandel øges fortsat Tryg har i juni afsluttet et aktietilbagekøbsprogram, hvor TryghedsGruppen ikke har deltaget i aktietilbagekøbet, hvilket medfører, at TryghedsGruppens ejerandel i Tryg er øget. Ved udgangen af første halvår var ejerandelen således steget til 47,2 procent fra 45,2 procent i første halvår 2022. TryghedsGruppen har et mål om på sigt at øge ejerandelen af Tryg til over 50 procent. ”Det er glædeligt, at vi står med et positivt resultat for første halvår - ikke mindst båret af gode finansielle resultater i Tryg. Samtidig er det glædeligt, at vi gennem Trygs aktietilbagekøbsprogram støt og roligt har øget vores ejerandel til over 47 procent. Det understøtter Tryg

TryghedsGruppen fik et positivt resultat på 47 mio. kr. i første kvartal 202324.5.2023 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med udgangspunkt i et stærkt kvartalsresultat for Tryg med både et positivt forsik-ringsserviceresultat og investeringsresultat opnåede TryghedsGruppen et positivt resultat på 47 mio. DKK i årets første kvartal. Det er en forbedring i forhold til sidste år, hvor første kvartal gav et negativt resultat på 20 mio. DKK. Ejerskabsandel øges TryghedsGruppen har et mål om at øge ejerandelen af Tryg til over 50 procent. Da Tryg i øjeblikket har et aktietilbagekøbsprogram, hvor TryghedsGruppen ikke deltager i aktietilbagekøbet, øges TryghedsGruppens ejerandel i Tryg løbende. Ved udgangen af kvartalet var ejerandelen steget til 46,8 procent. TrygFonden øger uddelingsniveau TrygFondens uddelinger udgjorde 48 mio. DKK i årets første kvartal. De seneste tre år har rammen for TrygFondens aktiviteter været op til 650 mio. kr. om året. Det vil også være den generelle ramme i 2023. I tillæg hertil har TryghedsGruppens repræsentantskab besluttet at afsætte en supplerende ramme på op til 30 mio. kr. til

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye