Furesø Kommune

Tre nominerede til prisen for socialt ansvar 2022

Del
Furesø Boligselskab, Rema 1000 på Farum Hovedgade og Jimmy Thesbo fra Johannes Fog nomineres til Furesøs pris for socialt ansvar 2022.

Siden 2016 har Furesø Kommune uddelt en pris til virksomheder, som har taget et særligt socialt ansvar for borgere i Furesø.

I år er der kun én pris til en virksomhed i Furesø Kommune, og som noget nyt har man kunne indstille en person til prisen. Det giver mulighed for at anerkende fx en leder eller medarbejder, som er gået forrest for at tage et socialt ansvar.

”I Furesø er der rigtigt mange virksomheder og enkeltpersoner, som gør en forskel for andre mennesker. Vi har prisen for at hylde dem og for at få alle de gode historier om virksomheder, der kobler forretning med socialt ansvar, frem i lyset”, siger formand for Beskæftigelse og Erhverv, Niels Bjerre Degn (A).

De nominerede er…

I efteråret 2022 blev der indstillet 15 virksomheder eller personer til prisen for socialt ansvar. Jobcentrets særligt nedsatte Advisory Board har blandt de indstillede udvalgt tre nominerede, som gjorde særligt indtryk.

Beskæftigelse og Erhverv valgte på udvalgsmødet den 10. januar hvem af de nominerede, der skal vinde prisen. De tre nominerede til prisen for socialt ansvar 2022 er:

  • Furesø Boligselskab
  • Jimmy Thesbo, Johannes Fog
  • Rema 1000 Farum Hovedgade 50A

”Det er tre ret forskellige kandidater til prisen, men det er tydeligt, at de alle tre har sat et aftryk på lokalsamfundet. For eksempel i form af at ansætte borgere, som står udenfor arbejdsmarkedet, sætte gang i projekter, der kommer furesøborgere til gavn eller støtte unge i forhold til uddannelse. Jeg håber, det kan inspirere andre virksomheder”, siger Helle Vallentin, næstformand i Beskæftigelse og Erhverv.

På Furesø Kommunes linkedin-profil kan man i den kommende tid kunne læse mere om de tre nominerede virksomheder.

Vinderen afsløres til Furesø Kommunes nytårskur for erhvervslivet den 2. februar 2023. Her får vinderen overrakt prisen.

Fakta om prisen

Virksomheder, der har gjort en særlig indsats, har kunne indstille sig selv i efteråret, hvorefter jobcentrets Advisory board har nomineret et lille udsnit af virksomheder. Udvalg for beskæftigelse og erhverv har valgt den endelige vinder, som modtager prisen på kommunens nytårskur for erhvervslivet.

Kriterier:

  • Virksomheden skal have gjort en positiv forskel for mennesker, som står udenfor eller er udfordret i forhold til arbejdsmarkedet. De skal have gjort en forskel, de ikke havde behøvet at gøre.
  • virksomheden har ydet en længerevarende indsats
  • virksomheden er i drift med positivt regnskab

Kontakter

Claus TorpBy- og kulturdirektør

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv, Center for Kommunale ejendomme og Anlæg, Center for By og Miljø.

Tlf:7216 5858clt1@furesoe.dk

Billeder

Download
Download
Rema 1000 Farum Hovedgade. Foto: Furesø Kommune
Rema 1000 Farum Hovedgade. Foto: Furesø Kommune
Download
Farum Midtpunkt. Foto: Furesø Boligselskab
Farum Midtpunkt. Foto: Furesø Boligselskab
Download
Fog Trælast & Byggecenter i Farum. Foto: Johannes Fog A/S
Fog Trælast & Byggecenter i Farum. Foto: Johannes Fog A/S
Download

Links

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye