STARK Danmark

XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet bliver del af STARK 

Del
Familieejede XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet har valgt STARK som sin nye ejer, når virksomheden gennemfører sit generationsskifte senere i år. Med ejerskiftet styrker STARK sin tilstedeværelse på Lolland og Falster, der skal være med til at gøre servicen af de lokale håndværkere endnu bedre.

Med købet af XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet øger STARK sin tilstedeværelse på Lolland og Falster fra tre til fire forretninger. STARK er i forvejen til stede i Maribo, Nykøbing Falster og Rødbyhavn og vil bruge opkøbet til at forbedre servicen af områdets håndværkere. Det sker bl.a. ved hjælp af effektiv logistikservice, da den nye forretning i Nakskov bliver distributionscenter for Lolland.  

- Vi er både glade for og ydmyge over at få lov til at overtage en veldrevet forretning som XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet. Med byggeriet af Femern-forbindelsen er Nakskov og hele Lolland-Falster inde i en positiv udvikling med høj aktivitet og flere tilflyttere, og vi ser i det hele taget et voksende marked i området. Det vil vi gerne være en del af, og her passer Nakskov perfekt ind i vores strategi om at være til stede lokalt og helt tæt på kunderne, siger salgsdirektør i STARK Danmark Mads Brejnholt Madsen.  

Ejer og direktør fortsætter  

Med salget til STARK indleder XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet også et generationsskifte.  

Virksomhedens direktør og ejer Frederik Hjørne-Christensen er 2. generation i firmaet, der blev grundlagt af hans far i 1967, og i dag beskæftiger flere end 50 medarbejdere. Frederik Hjørne-Christensen har valgt at sælge familievirksomheden til STARK efter grundige overvejelser.   

- STARK er den helt rigtige ejer, der både har nogle stærke værdier, der flugter med dem, der har fungeret så godt for XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet, og som med sin størrelse kan udvikle forretningen yderligere. Det kommer både medarbejderne og kunderne til gode, og det er helt afgørende for mig, siger han om salget til STARK.   

Frederik Hjørne-Christensen fortsætter som direktør i virksomheden, når den i løbet af marts skifter navn til STARK NakskovTrælastkompagniet.  

- Vi sætter stor pris på den kæmpe indsats, som Frederik og hans dygtige medarbejdere har ydet over mange år for at skabe en velfungerende tømmerhandel i Nakskov. Det har resulteret i mange loyale og tilfredse kunder, og de kommer til at møde de samme medarbejdere, nu bare i STARK-skjorter. Derudover kan vi tilbyde kunderne STARKs kæde-fordele som f.eks. et meget stort varesortiment og effektiv, landsdækkende logistikservice, siger Regionsdirektør i STARK Jan Bo Pedersen. 

Del af vækststrategi  

Med købet af XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet fortsætter STARK Danmark sin strategi om at vokse gennem organisk vækst og opkøb: Alene sidste år åbnede byggecenterkæden forretning nummer to på Bornholm, overtog den sønderjyske VA-specialist Arnum Rør og åbnede ny afdeling i Nuuk, der med 5.000 m2 er den største forretning i Grønland.   

Målet er at tilbyde kunderne den bedst mulige service gennem stærk, lokal tilstedeværelse og dermed blive håndværkernes foretrukne byggepartner.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Danmark

STARK Danmark
STARK Danmark
Skanderborgvej 277
8260 Viby J

http://www.stark.dk

Om STARK 
STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med 84 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med ca. 12.500 medarbejdere i Norden og Tyskland og en omsætning på ca. 45 mia. DKK er en førende leverandør af byggematerialer i Nordeuropa.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye