Salling Group

Salling Group ændrer i ledelsen af føtex

Del
Salling Group skærper kampen om fremtidens kunder og ændrer i ledelsen af føtex.

2022 har været et år præget af den internationale krise, stigende energipriser og ændrede forbrugsmønstre. Som svar på denne situation har Salling Group det seneste år bl.a. introduceret en test af kæden Basalt og lanceret investeringer for samlet 2,5 mia. kr., som vil sænke virksomhedens energiforbrug, introducere nye grønne energikilder samt reducere virksomhedens CO2-udledning.

”Efter to år med Covid-19, som havde stor indvirkning på dagligvarehandlen, blev vi i 2022 mødt af endnu en markant ændring i forbrugernes indkøbsvaner, da stigende energipriser og inflation fik kunderne til at handle ind på nye måder. Derfor vurderer vi løbende, hvilke kompetencer i ledelsen, der er optimale for at kunne tilbyde kunderne den bedste indkøbsoplevelse i vores butikker,” siger Per Bank.

Ny direktør i føtex bliver en erfaren profil med en bred baggrund inden for dagligvarehandlen i form af Morten Møberg Nielsen (53), der har mere end 25 års erfaring i Salling Group. Morten har varetaget forskellige funktioner i Salling Group med omdrejningspunkt i at udvikle forretningen, blandt andet som chef for den interne Business Development-afdeling og fra flere opgaver i både ind- og udland. Morten bliver med sin udnævnelse en del af Executive Committee i Salling Group. Nuværende direktør Anja Madsen har ikke kunne se sig selv i en ny rolle i virksomheden, hvorfor hun fratræder.

”Vi skal fortsat udvikle føtex i retning af et stærkt kundefokus, stort udvalg af kvalitetsvarer og attraktive priser. Samtidig ønsker vi at videre udvikle en arbejdsplads, hvor service og kundetilfredshed er i centrum. Jeg vil gerne takke Anja for at have bragt et internationalt blik ind i føtex, og for hendes engagement i at fastholde kunden i centrum, som har været et væsentligt bidrag i udviklingen af forretningen. Men markedet og de kompetencer, der er brug for, ændrer sig, og derfor har vi valgt at sætte Morten ind i denne vigtige rolle,” siger Per Bank.

Ændringen træder i kraft fra dags dato.

Kontakter

Billeder

Download
Morten Møberg
Morten Møberg
Download

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye