Turbine Forlaget A/S

Ny kogebog er en hyldest til hummus

Del
Malin og Nimrod Regev har lavet en kogebog, der lige som deres to restauranter, har hummus som stjernen. For hummus er et helt fantastisk og næringsrigt grundelement i mange retter.
Bogens forside
Bogens forside

Hvorfor er hummus så lækkert? Hvordan kan det være, at den her så ubetydeligt udseende ret er så utroligt god og næringsrig? Hummus er meget mere end bare en dip til grøntsager. Hummus er en fantastisk bund i en ret, et suverænt tilbehør og fungerer til både kød og vegetariske retter. Bogen indeholder over 50 opskrifter inklusive 18 retter, hvor hummus er hovedret, samt trin-for-trin-instruktioner i, hvordan man koger kikærter og grundopskrifter på hummus, falafel, pitabrød og baklava.

Eftersom hummus har så få ingredienser og er så relativt let at lave, så er det de små nuancer, der gør hele forskellen. I Hummus deler forfatterne tips og tanker bag deres favorithummus, retter og lækkert tilbehør. 

Malin og Nimrod Regev driver på femtende år deres to restauranter i Stockholm, der begge har hummus som det absolutte omdrejningspunkt. Med en fælles madinteresse har de blandet deres svenske og israelske baggrunde sammen og knokler for at udbrede den sunde, mellemøstlige spise til hele norden.

Fakta om bogen:

Titel: Hummus
Forfattere: Malin og Nimrod Regev
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740686487
Sidetal: 158
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 10. januar 2023

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens forside
Bogens forside
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye