DI - Dansk Industri

Invitation: DI og 3F Transport tager hul på overenskomstforhandlingerne 6. januar

Del
3F Transport og Dansk Industri tager hul på forhandlinger om nye overenskomster på transportområdet fredag den 6. januar 2023. I den forbindelse inviteres pressen til en kort briefing.

Tid og sted for pressebriefingen er:

Fredag den 6. januar, kl. 13.00
Industriens Hus
H.C. Andersens Boulevard 18

Her vil der være mulighed for fotografering og spørgsmål til forhandlerne. Det er formand Jan Villadsen, forhandlingssekretær Flemming Overgaard og forhandlingssekretær Karsten Kristensen fra 3F Transport samt DI's viceadm. direktør Kim Graugaard, branchedirektør i DI for ATL – Transportens Arbejdsgivere Lars William Wesch og vicedirektør i DI Christoffer Thomas Skov. 

Der vil være mulighed for at fotografere og filme forhandlerne i forhandlingslokalet efter pressemødet.

Forhandlingerne omfatter den såkaldte Fællesoverenskomst, der gælder for lagerarbejdere, chauffører og havnearbejdere, og aftalerne mellem DI og 3F Transport sætter rammerne for 40.000 medarbejdere på de godt 900 virksomheder på transportområdet, der er medlem af DI.

Tilmelding hos undertegnede.

Følg os på:

    

Kontakter

Pressekontakter:

3F Transport
Janni Jeppesen
Presseansvarlig
Tlf. 42504290/janni.jeppesen@3f.dk

Dansk Industri
Lars Bøgeskov
Pressekoordinator
Tlf. 22363138 / larb@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Nye anbefalinger viser, at vi skal arbejde med og ikke mod AI på uddannelserne24.4.2024 09:16:37 CEST | Pressemeddelelse

Ekspertgruppens anbefalinger om anvendelsen af ChatGPT i prøver og undervisning er indeholder gode bud på, hvordan vi kan anvende AI konstruktivt i uddannelsessystemet, så AI ikke opfattes som en genvej til snyd, men snarere en medspiller til styrkelse af elevernes læring. Men vi har et efterslæb på uddannelse og efteruddannelse af elever, lærere og ledere, mener landets største erhvervsorganisation, Dansk Industri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye