I/S Vestforbrænding

Stort udbud klar til første etape af fjernvarmeudvidelse

Del
En stor arbejdsindsats og en vellykket markedsdialog resulterer i, at Vestforbrænding netop har sendt de første tre leverancer af sin Varmeplan 2030 i udbud. Udbuddet omfatter fjernvarme-arbejder i Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, Furesø, Frederikssund og Egedal. I alt får cirka 16.000 husstande mulighed for i denne første etape at udfase deres olie- eller gasfyr og få grøn fjernvarme.

Udbuddet er den første konkrete leverance, der er med til at realisere ambitionerne i Varmeplan 2030, hvor 30.000 nye kunder skal tilsluttes fjernvarmenettet. Vestforbrænding har lagt vægt på, at kunderne får en god oplevelse i deres konvertering til fjernvarme, og i den forbindelse spiller entreprenørerne en vigtig rolle. Derfor er kundehåndtering også grundigt beskrevet i udbudsmaterialet. 

”Bag udbuddet ligger en kæmpe indsats, og nu er næste skridt at forhandle tre totalentrepriser på plads og komme i gang med arbejdet. Vestforbrænding ønsker at tilslutte kunder hurtigst muligt til fjernvarmenettet, og vi har derfor arbejdet hårdt på at få sendt et stærkt udbud afsted, der matcher opgavens omfang.” fortæller direktør i Vestforbrænding, Steen Neuchs Vedel.   

 
Tre totalentrepriser og 16.000 kunder i første etape 
Første etape udbydes i tre totalentrepriser og omfatter projektering og udførelse af hovedledninger, distributionsledninger, stikledninger og kundeinstallationer hos cirka 16.000 kunder, som er opdelt i energidistrikter i de seks kommuner. Egedal Forsyning varetager selv konverteringerne i Egedal Kommune. Derudover skal der etableres en hovedledning mellem Måløv Spidslastcentral i Ballerup Kommune via Egedal og frem til fremtidig energicentral i Frederikssund.  

Udrulningen af Vestforbrændings Varmeplan 2030, udbud, projekter og arbejder vil løbende blive beskrevet på www.vestfor.dk og udsendt som meddelelser til medier samt Vestforbrændings SoMe på Linkedin og Facebook. 

Nøgleord

Kontakter

Pressechef Per-Henrik Goosmann / pgo@vestfor.dk  / tlf. 40 38 76 31
Projektchef Tina Elkjær Christensen / TCHR@vestfor.dk

Information om I/S Vestforbrænding

I/S Vestforbrænding
Ejby Mosevej 219
2600 Glostrup

+45 44 85 70 00https://www.vestfor.dk/

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Her på siden kan du læse om Vestforbrændings selskabskonstruktion, vores historie, økonomi og værdisæt.

Følg pressemeddelelser fra I/S Vestforbrænding

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra I/S Vestforbrænding

Nyt projekt fra Vestforbrænding: bedre sortering af affald i etageboliger8.4.2024 09:56:38 CEST | Pressemeddelelse

Kommunerne skal genanvende mere og brænde mindre affald, hvis vi skal nå det nationale mål om 60 pct. reel genanvendelse i 2030. Og her bliver det altafgørende for at nå målsætningen, at en større andel af affaldet i affaldsbeholderne bliver sendt til genanvendelse. Vestforbrænding har startet et projekt for at motivere beboere i lejligheder til bedre vaner ved affaldssorteringen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye