NEXT Uddannelse København

Stor uddannelsesinstitution inviterer indenfor til info- og orienteringsaften i januar

Del
Den storkøbenhavnske uddannelsesinstitution NEXT Uddannelse København holder fysiske info- og orienteringsaftener på seks gymnasier og et erhvervsskolecampus i januar.

Januar er traditionen tro den helt store ‘åbent hus’-måned for mange danske gymnasier, erhvervsskoler og øvrige ungdomsuddannelser. Der er nemlig ansøgningsfrist for at søge en ungdomsuddannelse 1. marts, så mange unge og deres forældre søger information og afklaring omkring uddannelsesmulighederne.

NEXT Uddannelse København byder også indenfor til info- og orienteringsaftener på seks forskellige NEXT-gymnasier med hver sin unikke profil og et erhvervsskolecampus med over 30 erhvervsuddannelser, eux og 10. klasse.

De unge skal blive afklaret

Modsat de to forudgående år, hvor coronarestriktioner og forsamlingsforbud stak en kæp i hjulet for alle fysiske arrangementer, kan NEXT i år vise lokaler og faciliteter frem, så besøgende kan opleve stemningen, studiemiljøet og den unikke profil på hver skole. Det glæder NEXT-direktør Ole Heinager.

“Først og fremmest hjælper vi de unge til at blive mere afklaret om deres uddannelsesvalg. Det er vigtigt for de unge og deres familier at komme ud og opleve skolerne, tale med underviserne og eleverne og høre om de forskellige uddannelsesmuligheder, der er,” siger Ole Heinager og fortsætter:

“NEXT er en stor og mangfoldig uddannelsesinstitution, der rummer mange forskellige uddannelser, studieretninger og mennesker. Hvert gymnasium og hver erhvervsskole har sin egen profil og særkende f.eks. gymnasier med en international profil, business profil eller science profil, og træfag, stenfag eller beauty-fag på erhvervsuddannelserne. På den måde favner vi bredt.”  

Vigtigt at vise erhvervsuddannelser frem   

NEXT holder infoaften den 18. januar på Nørrebro Campus for unge, der er interesseret i at høre mere om grundforløb 1 på en erhvervsuddannelse. Her vil der være fokus på NEXTs over 30 erhvervsuddannelser, eux og 10. klasse.

I forbindelse med det nye regeringsgrundlag er der lagt op, at flere unge end i dag skal vælge en erhvervsuddannelse. Derfor er det meget vigtigt at vise erhvervsuddannelserne frem, så de unge får øjnene op for andre muligheder og uddannelsesveje, forklarer Ole Heinager:   

“Det er en bunden opgave, at vi som samfund skal have flere unge til at vælge erhvervsuddannelserne, for vi kommer til at mangle faglærte i fremtiden. I NEXT gør vi, hvad vi kan for at vise uddannelserne frem og understøtte den opgave.”  

NEXT holder i alt 12 fysiske info- og orienteringsaftener i januar fordelt på en erhvervsskole og seks gymnasier: NEXT Campus Nørrebro, Ballerup Business Campus, Københavns Mediegymnasium, Sukkertoppen Gymnasium, Sydkysten Gymnasium, Vestskoven Gymnasium og Vibenshus Gymnasium.

Interesserede kan få mere information og tilmelde sig fysisk info- og orienteringsaften på nextkbh.dk, så får man tilsendt program og reminder.

NEXTs vejledningstelefon holder desuden aftenåben hver torsdag fra klokken 16-19 i hele januar og februar for de unge og forældre, der har brug for afklaring og sparring.

Nøgleord

Kontakter

Cathrine Saltbæk TverskovPresse- og Kommunikationskonsulent hos NEXT Uddannelse København

Tlf:23285322cst@nextkbh.dk

Billeder

Information om NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

http://nextkbh.dk

Følg pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye