viggo

Grønt taxiselskab: så vild var nytårsaften

Del
I taxibranchen falder juleaften en uge senere end i resten af Danmark. Årets sidste aften er den travleste hele året for vognmænd og chauffører, og det kunne man i den grad mærke hos den eldrevne taxiservice Viggo, som slog alle tidligere rekorder på nytårsaften.

Alle vil have en taxi Nytårsaften, og i år var bestemt ikke nogen undtagelse. Hos det grønne taxiselskab Viggo, som opererer i København og Aarhus, kunne man i den grad mærke de feststemte danskeres efterspørgsel efter et lift ud i natten. Fra klokken 08.00 på nytårsdag til klokken 8.00 1. Januar blev det til hele 8453 køreture for Viggos 190 eldrevne biler. Et antal som fuldstændig udraderer virksomhedens tidligere rekord på 5728 ture, som blev sat nyåtrsaften 2021. Travlheden satte især ind mellem klokken 03.00 og 04.00, hvor bildørene blev åbnet og lukket for passagerer intet mindre end 1447 antal gange.

Et grønt aftryk

Tilsammen tilbagelagde Viggos chauffører og passagerer på nytårsaften mere end 60.000 kilometer. En distance som har efterladt et grønt aftryk. Ved at tilbagelægge de mange kilometer i elbiler, er planeten blevet sparet for 6,6 ton CO2-udledning, sammenlignet med hvis samme distance var blevet kørt i fossilbiler. 

Fra 302 til 100 km

Nogle gange orker man bare ikke at gå, og det må have været tilfældet for passageren som snuppede et lift på nøjagtig 302 meter. Andre gange er det ikke en mulighed at gå. Aftenens længste tur var på 100 km. Det er dog ikke alle som har kørt så langt, og den gennemsnitlige tur på nytårsaften og -nat var på cirka 2,5 kilometer.

En dildo, et fiskenet og en udstoppet ræv

Det er ikke noget nyt, at folk glemmer deres ejendele i taxaer, men også her er Nytårsaften noget særligt. Viggo melder, at de har fået langt over 100 henvendelser om glemte sager fra både passagerer som mangler deres ejendele, men også fra chauffører som har fundet efterladte ting i deres bil. Et antal som man forventer bliver fordoblet i løbet af de kommende dage.  Det er især mobiltelefoner, nøgler, tasker og tegnebøger, som er blevet glemt, men i den mere kuriøse ende tæller hittegodset også en dildo, et fiskenet og en udstoppet ræv. Fra Viggo lyder det, at man endnu ikke har modtaget henvendelser vedrørende de tre sidstnævnte, men at man håber på at høre fra ejerne.

Kontakter

For alle pressehenvendelser, send venligst en email til press@viggo.com

Billeder

Links

Information om viggo

viggo
viggo
Tømmergravsgade 4
2450 København SV

https://www.viggo.com

Med en erklæret mission om at fremme den elektriske mobilitet i urbane områder i Europa, opstiller og opererer Viggo et offentligt netværk af lynladestationer, og driver skandinaviens første app-baserede kørselsservice kun med elbiler.

Viggo gør det nemt for private og virksomheder at få adgang til lynhurtig opladning af elbiler, og med Viggo-app’en er det muligt at booke et lift i en elbil kørt af flinke og servicemindede chauffører.

Viggo opererer i dag i København og Aarhus med 31 ladepunkter samt over 300 biler og 300.000 brugere.

Følg pressemeddelelser fra viggo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra viggo

Nobody believed in EV-ride-hailing Viggo: Now They’re the Third Largest Player in Denmark26.2.2024 07:37:40 CET | Press release

In a significant development for Denmark's urban mobility, Viggo, the pioneering all-electric ride-hailing service, has become the nation's third-largest provider. Achieving a fleet of more than 300 electric vehicles, Viggo now only trails behind the century-old Dantaxi and Taxa 4x35. This milestone not only highlights Viggo’s rapid growth but also marks a significant shift towards more sustainable mobility solutions.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye