Meyers sælges til UK-baserede Westbury Street Holdings

Del
Løgismose Meyers Holding, der ejer de to selvstændige selskaber Løgismose A/S og Meyers A/S, frasælger Meyers til UK-baserede Westbury Street Holdings (WSH). Salget er med forbehold for myndighedernes godkendelse. Meyers fortsætter som selvstændigt selskab med nuværende CCO, Jesper Wacherhausen, som CEO. Jesper Uggerhøj indtræder i bestyrelsen, og Claus Meyer fortsætter i selskabet med samme ansvarsområder som i dag.

Løgismose Meyers Holding er glade for at kunne offentliggøre, at nuværende hovedaktionær, IK Partners (”IK”), har indgået en aftale med WSH om et frasalg af Meyers. Meyers fortsætter som selvstændigt selskab under WSH, der i dag opererer i Storbritannien, Irland, Frankrig, Belgien og Holland. Siden 2000 har WSH været moderselskab for en lang række innovative virksomheder og brands inden for fødevare- og hospitality-sektoren; herunder BaxterStorey og Searcys, ligesom WSH leverer premium-løsninger til blandt andet Louvre-museet og Versailles.

Det nuværende management-team i Meyers fortsætter, og Jesper Wacherhausen, der siden marts 2019 har været kommerciel direktør, indtræder som CEO.

”Meyers har under vores hidtidige ejerskab iværksat og implementeret en række strategiske initiativer med fokus på bæredygtighed og digitalisering. Disse initiativer er blevet taget godt imod af vores kunder, og vi oplever i øjeblikket et enormt stærkt kommercielt momentum drevet af vores kunderettede digitalisering og vores ambitiøse fokus på bæredygtighed,” siger Jesper Wacherhausen, kommende CEO for Meyers A/S, og fortsætter:

”Det har været ekstremt vigtigt for os og ejerkredsen at finde de helt rigtige nye ejere, der, som vi, kan se alle fordelene ved at lade Meyers fortsætte som et selvstændigt selskab med en stærk kultur og fokus på høj kvalitet, unikt værtskab, madinnovation, mere velsmag og større ansvarlighed. Den ejer har vi fundet i WSH, og vi glæder os til at blive en del af familien og i fællesskab realisere både eksisterende og nye strategiske og kommercielle planer.”

Hos WSH har værdifællesskabet været afgørende:

"Meyers har udviklet sig til et både innovativt og fremsynet selskab med et ufravigeligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og værtskab. Vores værdier er meget ens, og vi ser frem til at støtte Meyers med at eksekvere eksisterende og nye planer for vækst i både Danmark og internationalt," siger Noel Mahony, adm. direktør hos WSH.

Med købet af Meyers ekspanderer WSH ind i Skandinavien.

Mere kog under gryderne

Under IK’s ejerskab har Meyers investeret massivt i at udvide sin førende kantineforretning, lanceret en high-end frokostordning til levering hos små og mellemstore virksomheder, og man har arbejdet målrettet med kunderettet digitalisering. Som selvstændigt selskab under WSH vil Meyers fortsætte med at vækste B2B-forretningen i Norden og derudover gå efter at udvide sin retail-forretning og konsulentydelser inden for klimavenlig omstilling. Selskabets arbejde med bæredygtighed fortsætter også med samme høje ambitionsniveau under det nye ejerskab.

”Alt det, vi i fællesskab har opbygget, forfinet og knoklet for, kan vi sammen med WSH nu udbygge og investere endnu mere i. Det ser vi frem til – og det kan eksisterende og nye kunder også gøre,” siger Jesper Wacherhausen.

I 2022 har Meyers udvidet kundeporteføljen med flere kantiner og en fornyet vækst i frokostforretningen, og flere kunder har i løbet af året øget aktivitetsniveauet.

 

 

 

Løgismose fortsætter under det eksisterende ejerskab

”Med denne transaktion sælger vi et Meyers i topform til de helt rigtige ejere. Det er jeg både glad for og stolt over. Meyers og WSH er et virkelig godt match på både madkultur, bæredygtighed og innovation,” siger adm. direktør i Løgismose Meyers Holding, Jesper Uggerhøj, der indtræder i Meyers bestyrelse under det nye ejerskab.

Løgismose, der kom ud af seneste regnskabsår med en omsætning på 490 mio. kr. og et driftsresultat på 40,1 mio. kr. mod en omsætning på 463,5 mio. kr. og et driftsresultat på 42,5 mio. kr. året før, fortsætter under det eksisterende ejerskab med Jesper Uggerhøj som adm. direktør.

 

--

 

  

Om WSH 

WSH er moderselskab for en lang række førende brands inden for fødevare- og hospitality-sektoren, herunder bl.a. BaxterStorey, Benugo, Searcys, Portico, Musiam Paris og Holroyd Howe.

WSH opererer i dag i Storbritannien, Frankrig, Irland, Belgien, Holland og med opkøbet af Meyers A/S nu også i Danmark.

Kontakter

Kontakt til Jesper Uggerhøj, Jesper Wacherhausen og Claus Meyer


Lars Volle, partner hos LEAD Agency


Mobil: +45 50507413


Mail: lars@leadagency.dk
Kontakt til WSH


holly.broadway@grayling.com

Information om Løgismose Meyers

Løgismose Meyers
Løgismose Meyers
Dampfærgevej 10, 1.th
2100 København Ø

http://www.loegismosemeyers.dk
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye