ISS Danmark

ISS forlænger aftale med Saxo Bank

Del
Den danske servicekoncern ISS genvinder og forlænger sit partnerskab med den danske investeringsbank Saxo Bank. Med den nye aftale skal ISS fortsat levere services til Saxo Banks danske hovedkontor i Hellerup. Aftalen løber frem til udgangen af 2027.

ISS, der er en af verdens førende servicevirksomheder, har genvundet og forlænget sin samarbejdsaftale med Saxo Bank, der er specialiseret i online handel og investering.

Den nye aftale betyder, at ISS fortsat skal levere services til Saxo Banks hovedkvarter i Hellerup ved København. Den danske C25-virksomhed har haft en samarbejdssamtale med Saxo Bank de seneste 14 år og forlænger samarbejdet frem til udgangen af 2027. Den nye aftale træder i kraft den 1. januar 2023.

ISS skal fortsat levere en såkaldt fuldt integreret facility management-løsning, der består af en bred vifte af services herunder inspirerende madoplevelser, sikkerheds- og tekniske ydelser og rengøring til Saxo Banks ca. 700 medarbejdere, der har deres daglige gang i hovedkvarteret.

”ISS er en værdsat samarbejdspartner igennem mange år, og vi er meget tilfredse med den serviceleverance, vi oplever i vores hovedkontor. Derfor har det også været et naturligt valg for os at fortsætte det gode samarbejde med ISS i yderligere fem år, som på glimrende vis er med til at skabe en attraktiv arbejdsplads for vores højt værdsatte medarbejdere,” siger Mads Dorf Petersen, Group CFO fra Saxo Bank.

Hos ISS er der også stor tilfredshed med forlængelsen af kontrakten med Saxo Bank, som understreger ISS’ position som en attraktiv samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder.

”Det betyder rigtigt meget for os, at vi forlænger vores eksisterende samarbejde med Saxo Bank, som vi har et godt samarbejde med. Vi ser frem til fortsat at understøtte Saxo Banks arbejde med at skabe en attraktiv arbejdsplads for deres medarbejdere med vores serviceleverancer. Det er en kæmpe tillidserklæring for ISS, at vi forlænger et allerede konstruktivt partnerskab med fem år, og det er vi rigtigt stolte af,” siger Christian Lindskov Alsø, der er administrerende direktør i den danske del af ISS og uddyber:

”Forlængelsen af kontrakten med Saxo Bank markerer vores position som den førende inden for facility management og er et klart bevis på, at ISS er en attraktiv samarbejdspartner for de virksomheder, der er i markedet for integrerede facility management-løsninger. Vi ser frem til det videre samarbejde de næste fem år.”

ISS har tidligere på året også indgået nye aftaler med blandt andre DR, Salling Group og Rambøll.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye