Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Per Bennetsen er ny adm. direktør i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning

Del
Den 1. marts 2023 tiltræder Per Bennetsen som ny adm. direktør for Danmarks største sundheds- og omsorgsforvaltning med cirka 10.000 medarbejdere. Han kommer fra en stilling som regionsdirektør i Region Sjælland.

Borgerrepræsentationen (BR) godkendte torsdag aften ansættelsen af Per Bennetsen som ny administrerende direktør i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Han står i dag i spidsen for 20.000 medarbejdere som regionsdirektør i Region Sjælland i Sorø – en stilling han har varetaget siden 2016.

 ”Jeg er meget glad for, at Per har sagt ja til at stå i spidsen for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Han har stor erfaring med sundhedsområdet, med ledelse af en stor driftsorganisation og med rådgivning af politiske ledelser. Vi står over for store udfordringer med flere ældre og færre medarbejdere, så fastholdelse og rekruttering er den største opgave, vi skal løse de kommende år. Det er her, Per for alvor skal gøre en forskel, og det er jeg sikker på, at han kommer til. Jeg glæder mig meget til samarbejdet”, siger sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF).

Per Bennetsen ser frem til de nye udfordringer:

”København er en fantastisk by at bo og leve i – og det skal den blive ved med at være. Det kræver blandt andet, at alle københavnere kan være trygge ved, at vi er der for dem, når de bliver syge eller gamle og får brug for vores hjælp. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen løser en kæmpe og vigtig opgave for københavnerne. Det er en særlig udfordring i en tid med flere ældre, færre medarbejdere og et sundhedsvæsen under pres – men det er en udfordring, jeg glæder mig til at tage livtag med sammen med borgmesteren, Sundheds- og Omsorgsudvalget og forvaltningens mange dygtige ledere og medarbejdere”, siger Per Bennetsen.

Per Bennetsen er født i 1971 og uddannet cand.techn.soc. i 1996 fra Roskilde Universitet. Han tager hul på sin nye hverdag i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning den 1. marts 2023.

Per Bennetsens CV

  • 2016-nu: Regionsdirektør i Region Sjælland
  • 2009-2016: Koncerndirektør i Region Sjælland
  • 2005-2009: Sekretariatschef i Region Sjælland
  • 2003-2005: Sekretariatschef i Storstrøms Amt
  • 2001-2003: Direktionssekretær i Storstrøms Amt
  • 1995-2001: Projektleder i Storstrøms Amt

Kontakter

Sundheds- og Omsorgsforvaltningens pressetelefon

Tlf:23828082

Information om Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

https://www.kk.dk/

Følg pressemeddelelser fra Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye