Netcompany

Industriens Pension og PensionDanmark flytter mere end 1,2 millioner borgere over på mit.dk

Del
Mere end 1,2 mio. medlemmer af PensionDanmark og Industriens Pension får nu en ny mulighed for at kommunikere med deres pensionsselskab via en effektiv digital platform, der kommer til at indeholde flere nye funktioner.

Begge selskaber er nemlig netop overgået til Danmarks nye platform mit.dk. Det betyder, at medlemmerne fremadrettet vil modtage digital post fra både det offentlige og deres pensionsselskab direkte i mit.dk, ligesom de som noget helt nyt også vil kunne skrive direkte til pensionsselskaberne gennem mit.dk.

For Industriens Pension, der overgik til mit.dk allerede den 5. december, har det været helt naturligt at vælge mit.dk.

”I Industriens Pension har vi stort fokus på brugervenlige og effektive digitale løsninger, der gør det let for medlemmerne at få overblik og kommunikere med os. Vi får med mit.dk nogle helt nye spændende muligheder for kommunikation og integration med andre løsninger, så vi også fremover kan give den bedst mulige digitale service til medlemmerne. Derfor har det også været naturligt for os at tage den nye platform i brug,” siger Aksel Bjørn Møller, it-chef i Industriens Pension.

Hos PensionDanmark ser man frem til at tage mit.dk i brug og udnytte de mange muligheder for at styrke dialogen og interaktionen med kunderne.

"Det skal være nemt at være medlem hos PensionDanmark. Derfor har vi valgt mit.dk som netop åbner op for flere digitale muligheder i vores kommunikation med vores over 825.000 medlemmer. Mit.dk gør det mere fleksibelt og lettere for hvert enkelt medlem at modtage kommunikation fra PensionDanmark,” siger Flemming Tovdal Schmidt COO, PensionDanmark.

Thomas Holst Demant, der er partner i Netcompany, som står bag udviklingen af mit.dk, ser frem til samarbejdet med pensionsselskaberne.

”Vi er stolte af, at PensionDanmark og Industriens Pension, der er to af de største arbejdsmarkedspensionsselskaber i Danmark, har valgt at flytte deres kunder over på mit.dk. Med mit.dk vil det for første gang blive muligt for de over 1,2 millioner kunder at kommunikere direkte med deres pensionsselskab det samme sted, som de modtager digital post fra det offentlige. Her gør vi altså livet lettere for danskerne, fordi vi samler alt ét sted og bygger bro mellem de ting, der er vigtigst i vores liv,” siger Thomas Holst Demant, partner i Netcompany.

Processen med at onboarde PensionDanmark og Industriens Pension til mit.dk skete hurtigt og gnidningsfrit, hvorfor der ikke var behov for udviklingsindsats fra deres side.

Ud over at samle kommunikationen fra både det offentlige og private, vil der i den kommende tid blive introduceret en række nye features på mit.dk, som medlemmerne fra PensionDanmark og Industriens Pension også vil få glæde af.

Kontakter

Christina Thomsen, presse@netcompany.dk, + 45 50 53 54 55
Jacob Therkelsen, pressechef, PensionDanmark, tlf. 3112 6708
Laurits Harmer Lassen, pressechef, Industriens Pension, tlf. 2939 6676

Information om Netcompany

Netcompany
Netcompany
Strandgade 3
1401 København K

https://www.netcompany.com

Fakta om mit.dk

Med mit.dk får virksomheder og organisationer adgang til en ny og moderne digital platform, som gør dialogen mellem virksomheder, sundhedsvæsen, organisationer og borgere levende og let. Mit.dk er en åben og fleksibel løsning, som arbejder sømløst sammen med selvbetjeningsuniverser og samler digital post på tværs af det offentlige og det private – så brugeroplevelsen løftes til nye højder. 

Fakta om PensionDanmark

PensionDanmark har 825.000 medlemmer beskæftiget på 23.000 private og offentlige virksomheder. De er omfattet af overenskomster mellem 11 fagforbund og 28 arbejdsgiverforeninger. 

Fakta om Industriens Pension

Industriens Pension er blandt Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber med ca. 435.000 medlem­mer. Ca. 8.000 virksomheder inden for industri og fødevarebranchen i Danmark indbetaler til pensions­ordningen. Hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede investeringer udgør 220 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra Netcompany

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Netcompany

Netcompany acquires a 20% stake in leading FinTech company to form a strategic partnership7.9.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Netcompany today acquired a 20% stake in the Danish based Festina Finance – a leading provider of software for the Life and Pension industry with a customer base in Denmark and the Netherlands. The strategic investment will accelerate the entry into new markets for Festina Finance and enhance Netcompany´s offering into the Financial Services Industry significantly.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye