FORCE Technology

FORCE Technology etablerer partnerskab med Sound Hub Denmark

Del
FORCE Technology og Sound Hub Denmark har etableret et partnerskab omkring produktlyd-kvalitetstest for yderligere at understøtte lydinnovation i Danmark.

FORCE Technologys SenseLab er et af verdens førende uafhængige laboratorier til perceptuel lydkvalitetstest. Sound Hub Denmark er en væksthub for lyd og akustik i verdensklasse for startups, SMV'er og større virksomheder.

FORCE Technology og Sound Hub Denmark kan i fællesskab tilbyde en unik kombination af test og innovation inden for den subjektive og objektive vurdering af produkters lydkvalitet. Formålet med samarbejdet er at understøtte og styrke konkurrenceevnen for danske lydteknologivirksomheder med den nyeste forskning og innovation, topmoderne testfaciliteter, højt specialiserede kompetencer og adgang til fysiske og virtuelle lydlaboratorier.

’Som en af ​​Danmarks største statsgodkendte forsknings- og teknologiorganisationer er vi til for andre, og det er vores pligt at gå forrest i at hjælpe danske virksomheder med at blive teknologiske og bæredygtige frontløbere. Vi er meget glade for dette nye partnerskab, fordi vi kommer til at støtte, udvikle og styrke især SMV'erne inden for den danske audiobranche’, siger Søren Vase Legarth, Head of SenseLab ved FORCE Technology.

Partnerskabet vil give startups, SMV'er, virksomheder og studerende adgang til følgende hos Sound Hub Denmark:

  • Softwareplatformen SenseLabOnline til audio/visuelle test og demo’er af nye teknologier og lydløsninger
  • Effektive blindtest af højttalere ved brug af højttalerspinnere
  • Uddannet ekspertlyttepanel, der kan tilbyde uafhængige tjenester til evaluering af lydkvalitet
  • Tilstedeværelse i Sound Hubs kraftcenter for lydinnovation og deres internationale kontorfælleskab
  • Adgang til verdensklasse makerspace & testfaciliteter samt udstyr og
  • Indgåelse i et kollaborativt læringsmiljø skræddersyet til lydvirksomheder

‘Vi er begejstrede for samarbejdet og ser frem til at tilbyde disse meget anerkendte subjektive og objektive tests fra FORCE Technology til vores netværk’, udtaler Peter Petersen, CEO ved Sound Hub Denmark.

Kontaktdata for yderligere information:
Head of SenseLab Søren Vase Legarth, +45 43 25 04 10, svle@forcetechnology.com
CEO Peter Petersen, Sound Hub Denmark, +45 40 45 65 69, pp@soundhub.dk  

Om FORCE Technology
FORCE Technology er en teknologikonsulent- og servicevirksomhed, der stræber efter at skabe positive teknologiske forandringer og gøre verden mere bæredygtig og sikker. Som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi samtidig en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem. I vores verdensførende uafhængige laboratorium for test af lydkvalitet, SenseLab, ser vi perceptuel evaluering som en vital del af produktudvikling og benchmarking. Vores team af velrenommerede lydeksperter hjælper kunder med at udvikle produkter, der er optimeret til slutbrugernes forventninger og behov, når det kommer til evaluering af lyd, visuelle samt diverse brugeroplevelser. De fleste globale højteknologiske produkter med et lydaspekt inden for industrier som broadcast og codec, højttalere og hovedtelefoner, høreapparater og bilindustrien er gået gennem vores eksperters ører og hænder i løbet af de sidste 20 år. Kunder omfatter Jabra, ETSI/3GPP, Phonak, Bluetooth Special Interest Group (SIG), GN ReSound, Google, Widex, Siemens og Danmarks Radio (DR).

Lær mere om SenseLab hos FORCE Technology her.

Om Sound Hub Denmark
Sound Hub Denmark er verdens første internationale teknologi- og innovationshub for lyd – et fokuseret arbejds- og erhvervsfællesskab for iværksættere, opstartsvirksomheder, freelancere samt etablerede virksomheder; alle med en ambition om at blive verdensklasse indenfor deres felt. Sound Hub tilbyder forretningsacceleration gennem et lydprofessionelt kontorfælleskab og lydudviklingsmiljø med måle-, værksteds- og testfaciliteter i verdensklasse og adgang til fagspecialister, mentorer og vidensinstitutioner samt en unik klynge af højtspecialiserede virksomheder med supplerende kompetencer.  

Partnerkredsen omfatter førende globale spillere indenfor den internationale audio industri såsom; Bang & Olufsen, Harman Lifestyle, GN Audio (Jabra), Scan-Speak, Dynaudio samt Aalborg Universitet og Danish Sound Cluster. Sound Hub Denmarks vision er at blive et globalt kraftcenter for lydinnovation; verdens bedste sted at stifte og udvikle morgendagens innovative lydvirksomheder. 

Læs mere om Sound Hub Denmark her og følg os på LinkedIn, FacebookTwitter og Instagram

Billeder

Information om FORCE Technology

FORCE Technology
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby

43 25 00 00https://forcetechnology.com/

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

Følg pressemeddelelser fra FORCE Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FORCE Technology

Presseinvitation: Verdens største lukkede MEGA loop bliver indviet i Vejen8.5.2023 15:21:31 CEST | Pressemeddelelse

Den 12. maj bliver MEGA loop indviet. Det er verdens største lukkede loop til kalibrering af industrielle flowmålere. Loopet ligger i Vejen i Jylland, og det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology. MEGA loop kan også håndtere kalibrering med brintblandinger, som er en væsentlig forudsætning for at være parat til at indgå i ambitionen om udbredelsen af Power-to-X i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye